Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a fost amenintata cu moartea de un danez pe Twitter: Incearca iadul meu, vei muri!

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep a fost amenintata cu moartea de un danez pe Twitter: Incearca iadul meu, vei muri!

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost amenintata cu moartea, pe Twitter, de un danez care in ultimele luni a fost admiratorul sportivei romane si care acum ii transmite: Incearca iadul meu, vei muri. Simona Halep - Esti o tarfa fara inima . ) Suntem la tiebreak - Te distrug - Incearca iadul meu, vei muri, a notat Jesper Andreassen pe contul sau de Twitter, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Simona Halep, amenintata cu moartea de un danez gelos: Barbatul a aflat din presa ca sportiva ar urma sa se casatoreasca

Simona Help a fost amenintata cu moartea de un cetatean danez care a postat numeroase mesaje pe contul de Twitter al sportivei. Barbatul in varsta de 48 de ani este gelos pentru ca a afalt din presa din Romania.

GALERIE FOTO. Simona Halep, AMENINTATA CU MOARTEA de un danez

Simona Halep a primit mai multe amenintari cu moartea de la un admirator danez. Jesper Andreassen, in varsta de 48 de ani, a postat, pe Twitter, mai multe mesaje injurioase la adresa numarului 3 WTA, printre care si o amenintare cu moartea.

Simona Halep, amenintata cu moartea pe Twitter de un danez

Simona Halep a fost amenintata cu moartea de un admirator danez pe Twitter, acesta fiind suparat dupa ce in presa ar fi aparut informatii potrivit carora romanca ar urma sa se casatoreasca.

Simona Halep, amenintata cu MOARTEA

Simona Halep a fost amenintata cu moartea, potrivit ziare. com. Autorul ar fi un cetatean danez, in varsta de 48 de ani, care pana nu demult se declara cel mai mare fan al romancei. Barbatul s-a.

Simona Halep amenintata cu moartea de un suporter fanatic

Celebritatea are costurile ei, iar Simona Halep simte pe propria piele ce inseamna sa ajungi un sportiv mediatizat la nivel planetar.

Simona Halep la Suttgart: va juca in semifinale cu un fost lider mondial!

Simona Halep va juca in semifinalele turneului de la Stuttgart contra danezei Caroline Wozniacki locul 5 WTA), pe care o conduce la meciuri directe cu 2-1.

Simona Halep la Stuttgart: va juca in semifinale cu un fost lider mondial!

Simona Halep va juca in semifinalele turneului de la Stuttgart contra danezei Caroline Wozniacki locul 5 WTA), pe care o conduce la meciuri directe cu 2-1.

Sarapova a fost eliminata in turul doi la Stuttgart. Simona HALEP va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, iar Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA.

Simona Halep: Nu m-am dus la Stuttgart pentru un Porsche, am facut-o strict pentru cariera mea

Simona Halep, numarul trei mondial, a reactionat din nou dupa ce a fost criticata ca nu a participat la Fed Cup si a ales participarea la turneul de Stuttgart. Criticata de multi pentru alegerea facuta, Simona.

Simona Halep, despre criticile care i-au fost aduse dupa FedCup: Toate lucrurile spuse despre mine m-au afectat. N-am facut alegerea asta pentru un Porsche

Romania a invins Canada si s-a calificat in Grupa Mondiala a FedCup. Tricolorele nu s-au putut baza pe Simona Halep, numarul trei mondial alegand sa se antreneze pentru sezonul pe zgura. Criticata din multe parti, Simona a raspuns: Nu m-am dus la Stuttgart pentru un Porsche, am facut-o strict pentru cariera mea. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )