Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a fost eliminata din turneul de la Stuttgart in semifinale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep a fost eliminata din turneul de la Stuttgart in semifinale

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a oprit in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart Germania), fiind invinsa in trei seturi, 7-5, 5-7, 6-2, de daneza Caroline Wozniacki, intr-o partida disputata sambata. continuă pe Ziarul Bursa

Victorie pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in semifinale la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat in semifinale dupa ce a eliminat-o pe Sara Errani intr-un meci care a durat o ora si jumatate. in primul set meciul a fost echilibrat si ambele jucatoarea au reusit break. in acest.

Sarapova a fost eliminata in turul doi la Stuttgart. Simona HALEP va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, iar Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA.

Simona Halep invinsa de Caroline Wozniacki in semifinale la Stuttgart

Dupa trei ore de tenis intens Simona Halep a cunoscut, sambata, a patra infrangere din acest an, fiind invinsa de Caroline Wozniacki in penultimul act de la Stuttgart, turneu WTA dotat cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

Simona Halep a fost amenintata cu moartea de un danez pe Twitter: Incearca iadul meu, vei muri!

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost amenintata cu moartea, pe Twitter, de un danez care in ultimele luni a fost admiratorul sportivei romane si care acum ii transmite: Incearca iadul meu, vei muri. Simona Halep - Esti o tarfa fara inima . ) Suntem la tiebreak - Te distrug - Incearca iadul meu, vei muri, a notat Jesper Andreassen pe contul sau de Twitter, potrivit Mediafax.

Stuttgart: Simona Halep a fost eliminata de Wozniacki, dupa cel mai greu meci din 2015

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, a fost eliminata de Caroline Wozniacki, a patra favorita, din semifinalele turneului Premier de la Stuttgart, cu scorul de 5-7, 7-5, 2-6.

Simona Halep a fost elimininata in semifinalele turneului de la Stuttgart: Caroline Wozniacki a castigat cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, a fost invinsa, sambata,de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, in semifinalele turneului de categorie Premier de la.

Simona Halep la Suttgart: va juca in semifinale cu un fost lider mondial!

Simona Halep va juca in semifinalele turneului de la Stuttgart contra danezei Caroline Wozniacki locul 5 WTA), pe care o conduce la meciuri directe cu 2-1.

GAME cu GAME Simona Halep-Sara Errani in sferturi la Stuttgart

Simona Halep a jucatpentru un loc in semifinale la Stuttgart, vineri dupa-amiaza de la ora 15:00, contra italiencei Sara Errani. Vedeti mai jos meciul game cu game.

LIVE Simona Halep-Sara Errani in sferturi la Stuttgart (15:00)

Simona Halep joaca pentru un loc in semifinale la Stuttgart, vineri dupa-amiaza de la ora 15:00, contra italiencei Sara Errani.

Simona Halep la Stuttgart. Prima declaratie a sportivei noastre dupa ce a batut-o pe Garbine Muguruza

Simona Halep a debutat in turneul de la Stuttgart cu o victorie importanta impotrivei jucatoarei din Spania, Garbine Muguruza, pe care nu o batuse niciodata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )