Libnet.ro
UNICEF

11:00

SUA: 20 de morti si 42 de raniti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, Florida

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA: 20 de morti si 42 de raniti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, Florida

ACTUALIZARE 16:20 Aproximativ 20 de persoane au fost ucise in atacul armat care a avut loc la primele ore ale acestei dimineti in clubul de noapte Pulse, frecventat de homosexuali, din Orlando, in statul american Florida, a anuntat seful politiei locale, John Mina, informeaza agentia DPA. *ACTUALIZARE 13:37 Politia a anuntat ca atacatorul este mort . continuă pe Ziarul Bursa

Nou bilant al atacului armat din Florida, cel mai sangeros din istoria SUA: 50 de morti si 53 de raniti

Autorul, identificat drept Omar Mateen, american de origine afgana --------- *ACTUALIZARE 18:25 Atacul armat dintr-un club gay din Orlando, Florida, s-a soldat cu 50 de morti - cel mai sangeros din istoria SUA - si circa 53 de raniti, a anuntat astazi primarul orasului, Buddy Dyer, transmite AFP. Autorul atacului, care a fost ucis in schimbul de focuri cu politia, a fost identificat de mai multe posturi de televiziune drept Omar Mateen, un cetatean american de origine afgana. *ACTUALIZARE 16:20 SUA: 20 de morti si 42 de raniti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, Florida *ACTUALIZARE 13:37 Politia a anuntat ca atacatorul este mort.

Obama: Atacul armat de la Orlando este un act de teroare si un act de ura

Atacul armat de la Orlando este un act de teroare si un act de ura, a declarat presedintele american Barack Obama, relateaza The Associated Press.

Atacul armat din Orlando, tratat ca act terorist. Mesajul presedintelui Obama

Presedintele american, Barack Obama, a condamnat duminica drept un act de teroare si de ura cel mai sangeros atac armat din istoria Statelor Unite, care a facut 50 de morti intr-un club de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )