Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atacul armat din Orlando, tratat ca act terorist. Mesajul presedintelui Obama

Antena3 Antena3,
Atacul armat din Orlando, tratat ca act terorist. Mesajul presedintelui Obama

Presedintele american, Barack Obama, a condamnat duminica drept un act de teroare si de ura cel mai sangeros atac armat din istoria Statelor Unite, care a facut 50 de morti intr-un club de. continuă pe Antena3

SUA: 20 de morti si 42 de raniti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, Florida

ACTUALIZARE 16:20 Aproximativ 20 de persoane au fost ucise in atacul armat care a avut loc la primele ore ale acestei dimineti in clubul de noapte Pulse, frecventat de homosexuali, din Orlando, in statul american Florida, a anuntat seful politiei locale, John Mina, informeaza agentia DPA. *ACTUALIZARE 13:37 Politia a anuntat ca atacatorul este mort .

Florida: Atac armat intr-un club de noapte din Orlando: 50 de morti si cel putin 53 de raniti (VIDEO)

UPDATE: Politia anunta circa 20 de morti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, iar 42 de persoane au fost transportate la spital. Suspectul a fost gasit mort in club, avand asupra.

Masacru intr-un club de noapte din Orlando: 50 de morti si cel putin 53 de raniti, in urma unui atac armat (VIDEO)

UPDATE: Bilantul mortilor in atacul armat din clubul de noapte din Orlando a ajuns la 50 de persoane si 53 de raniti, conform CNN. UPDATE: Politia anunta anterior ca sunt circa 20 de morti in.

Nou bilant al atacului armat din Florida, cel mai sangeros din istoria SUA: 50 de morti si 53 de raniti

Autorul, identificat drept Omar Mateen, american de origine afgana --------- *ACTUALIZARE 18:25 Atacul armat dintr-un club gay din Orlando, Florida, s-a soldat cu 50 de morti - cel mai sangeros din istoria SUA - si circa 53 de raniti, a anuntat astazi primarul orasului, Buddy Dyer, transmite AFP. Autorul atacului, care a fost ucis in schimbul de focuri cu politia, a fost identificat de mai multe posturi de televiziune drept Omar Mateen, un cetatean american de origine afgana. *ACTUALIZARE 16:20 SUA: 20 de morti si 42 de raniti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, Florida *ACTUALIZARE 13:37 Politia a anuntat ca atacatorul este mort.

Obama: Atacul armat de la Orlando este un act de teroare si un act de ura

Atacul armat de la Orlando este un act de teroare si un act de ura, a declarat presedintele american Barack Obama, relateaza The Associated Press.

Klaus Iohannis, despre masacrul din Orlando: in aceste momente dificile, Romania este alaturi de Statele Unite ale Americii

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a postat pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj de condoleante pentru familiile victimelor masacrului din Orlando, unde 50 de persoane au murit, iar alte 53 au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )