Libnet.ro
UNICEF

20:45

SUA acuza China si Rusia de propaganda impotriva sa

Adevărul Adevărul,
SUA acuza China si Rusia de propaganda impotriva sa

Statele Unite au acuzat, vineri, China si Rusia de propaganda si dezinformare, relatie amplificata in contextul epidemiei de coronavirus, aceasta fiind o noua replica de la Washington in disputa cu Beijingul cu privire la originea pandemiei, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |SUA acuza China ca a ascuns intentionat proportiile epidemiei de COVID-19 pentru a achizitiona de pe piata internationala materialele sanitare necesare in lupta cu virusul

Apar noi acuzatii la adresa Chinei in contextul pandemiei de coronavirus. Potrivit unui raport al Departamentului american de Securitate Interna DHS), Beijingul a ascuns cu buna stiinta proportiile epidemiei de.

Confruntarea Statele Unite - China intra pe o noua turnanta

Confruntarea dintre cele mari doua puteri de pe scena internationala, Statele Unite si China, se pregateste de o noua runda. Dupa razboiul economic purtat in ultimii doi ani de cele doua tari si pauza prilejuita de izbucnirea pandemiei de coronavirus, Statele Unite dezbate in aceste zile incheierea armistitiului si redemararea eforturilor de demantelare a economiei chinezesti.

Noul bombardier chinez poate ajunge pana in Statele Unite

China are un nou bombardier care ii va permite sa fie mai puternica in zona Pacificului si va putea ajunge chiar pana in Statele Unite. Bombardierul supersonic Xian H-20 al Chinei ar urma sa.

Teste clinice pentru un vaccin anti-Covid-19 au inceput in Germania si Statele Unite

Un vaccin dezvoltat in Germania si Statele Unite a fost administrat unor pacienti in SUA, au anuntat marti companiile implicate.

Teste clinice pentru un vaccin anti-Covid-19 au inceput in Germania si Statele Unite

Un vaccin dezvoltat in Germania si Statele Unite a fost administrat unor pacienti in SUA, au anuntat marti companiile implicate, citate de DPA.

Seful diplomatiei americane: China, vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus

China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus, a reiterat secretarul de Stat american Mike Pompeo, intr-o criza sanitara pe care Donald Trump o considera cel mai grav atac cu care s-au confruntat Statele Unite vreodata, relateaza Reuters.

BURSELE LUMII Bursele, afectate de tensiunile dintre SUA si China

Bursele din Europa au scazut ieri, in conditiile in care au revenit in atentie tensiunile dintre SUA si China, dupa ce Reuters a anuntat, citand surse, ca administratia condusa de Donald Trump a intensificat o initiativa de retragere a lanturilor de aprovizionare din China, in timp ce analizeaza impunerea unor noi tarife impotriva Beijingului, pentru modul in care a gestionat pandemia de coronavirus.

Coronavirus. Bilant ingrijorator in SUA: aproape 2.500 de morti in ultimele 24 de ore

Statele Unite au inregistrat 2. 448 de decese din cauza noului coronavirus in ultimele 24 de ore, iar bilantul epidemiei covid-19 a crescut la peste 75. 500 de morti, a anuntat Universitatea Johns Hopkins, relateaza AFP.

SUA, coronavirus: Alti 2.073 de morti in 24 de ore. imbolnavirile cu noul coronavirus se extind in inchisori

Statele Unite au inregistrat din nou miercuri peste 2. 000 de decese suplimentare din cauza COVID-19 in 24 de ore, ridicand bilantul total la 73. 095 de morti de la inceputul pandemiei, potrivit datelor prezentate de Universitatea Johns Hopkins, noteaza AFP.

Trump mentine pe termen nedefinit echipa care coordoneaza lupta impotriva COVID-19 si o axeaza asupra vaccinurilor si tratamentelor

Echipa care coordoneaza lupta impotriva noului coronavirus in Statele Unite urmeaza sa fie mentinuta, insa ea urmeaza sa se concentreze asupra tratamentelor bolii covid-19 si relaxarii izolarii, iar alcatuirea acesteia poate fi modificata, a anuntat miercuri presedintele american Donald Trump, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )