Libnet.ro
UNICEF

12:00

Confruntarea Statele Unite - China intra pe o noua turnanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Confruntarea Statele Unite - China intra pe o noua turnanta

Confruntarea dintre cele mari doua puteri de pe scena internationala, Statele Unite si China, se pregateste de o noua runda. Dupa razboiul economic purtat in ultimii doi ani de cele doua tari si pauza prilejuita de izbucnirea pandemiei de coronavirus, Statele Unite dezbate in aceste zile incheierea armistitiului si redemararea eforturilor de demantelare a economiei chinezesti. continuă pe Ziarul Bursa

Noul bombardier chinez poate ajunge pana in Statele Unite

China are un nou bombardier care ii va permite sa fie mai puternica in zona Pacificului si va putea ajunge chiar pana in Statele Unite. Bombardierul supersonic Xian H-20 al Chinei ar urma sa.

Teste clinice pentru un vaccin anti-Covid-19 au inceput in Germania si Statele Unite

Un vaccin dezvoltat in Germania si Statele Unite a fost administrat unor pacienti in SUA, au anuntat marti companiile implicate.

Teste clinice pentru un vaccin anti-Covid-19 au inceput in Germania si Statele Unite

Un vaccin dezvoltat in Germania si Statele Unite a fost administrat unor pacienti in SUA, au anuntat marti companiile implicate, citate de DPA.

Seful diplomatiei americane: China, vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus

China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus, a reiterat secretarul de Stat american Mike Pompeo, intr-o criza sanitara pe care Donald Trump o considera cel mai grav atac cu care s-au confruntat Statele Unite vreodata, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )