Libnet.ro
UNICEF

23:45

SUA anunta ca 300 de combatanti ISIS au fost ucisi intr-o operatiune in Afganistan. General american: Este o grea lovitura pentru grupare

B1 B1,
SUA anunta ca 300 de combatanti ISIS au fost ucisi intr-o operatiune in Afganistan. General american: Este o grea lovitura pentru grupare

Lovitura grea pentru gruparea Stat Islamic. Aproximativ 300 de combatanti ISIS au fost ucisi acum doua saptamani, in cadrul unei operatiuni intreprinsa de catre fortele afgane, cu sprijinul St. continuă pe B1

Doi tineri au fost UCISI intr-un incident armat la Marsilia

Doua persoane au murit duminica intr-un incident armat petrecut la Marsilia, in sudul Frantei, victimele fiind tineri cu varste in jur de 20 de ani.

Trei militari ucraineni au fost ucisi si alti patru raniti, in urma confruntarilor intre rebelii prorusi si fortele guvernamentale

Trei militari ucraineni au fost ucisi si alti patru raniti in noi confruntari intre rebelii prorusi si fortele guvernamentale in estul Ucrainei, a anuntat duminica armata, relateaza France.

Descoperire socanta facuta de un pescar din Salaj: Scheletul unei persoane a fost gasit intr-un sac, pe malul Somesului

Osemintele unei femei, al carei deces ar fi survenit in urma cu cel mult cinci ani au fost descoperite intr-un sac care a fost gasit duminica de catre un barbat din localitatea Jibou, pe malul.

SUA anunta ca aproximativ 300 de militanti ai Statului Islamic au fost ucisi in Afganistan

Fortele afgane sustinute de catre SUA au ucis aproape 300 de militanti ai Statului Islamic SI), intr-o operatiune intreprinsa acum doua saptamani, a declarat astazi comandantul NATO in Afgnistan, John Nicholson, citat de Reuters.

Purtatorul de cuvant al Armatei SUA anunta ca militarii lui au abandonat ARME in Afganistan

Militarii americani care sustin trupele afgane in lupta impotriva Stat Islamic au fost fortati sa abandoneze echipament militar sensibil si armament in momentul in care pozitia lor a fost bombardata, a declarat generalul Charles Cleveland.

Fotografia Anului. Cine a fost surprins intr-o ipostaza inedita la Untold (Foto)

Prezenta inedita la Festivalul Untold. Primarul Clujului Emil Boc a participat si el la marele eveniment muzical inca din prima seara, insotit de partenera sa de viata, Oana. intr-un astfel.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )