Libnet.ro
UNICEF

17:15

Doi tineri au fost UCISI intr-un incident armat la Marsilia

România Liberă România Liberă,
Doi tineri au fost UCISI intr-un incident armat la Marsilia

Doua persoane au murit duminica intr-un incident armat petrecut la Marsilia, in sudul Frantei, victimele fiind tineri cu varste in jur de 20 de ani. continuă pe România Liberă

Afganistan: Zece turisti straini au fost ucisi intr-un atentat

Cel putin zece turisti straini au murit si cinci au fost raniti intr-o ambuscada care a avut loc in provincia Herat din Afganistan, informeaza Xinhua. Potrivit guvernatorului Farhad Khadimi, doua.

Yemen: Trei lideri ai Al-Qaida, ucisi intr-un bombardament

Trei lideri ai gruparii Al-Qaida au fost ucisi intr-o lovitura in Yemen, a anuntat, vineri, comandamentul fortelor americane in Orientul Mijlociu Centcom).

Trei militari ucraineni au fost ucisi si alti patru raniti, in urma confruntarilor intre rebelii prorusi si fortele guvernamentale

Trei militari ucraineni au fost ucisi si alti patru raniti in noi confruntari intre rebelii prorusi si fortele guvernamentale in estul Ucrainei, a anuntat duminica armata, relateaza France.

Cel putin 12 morti si 15 raniti intr-un atac armat in India

Autoritatile indiene au anuntat ca 12 persoane au fost impuscate mortal, iar alte 15 au fost ranite, dupa ce cel putin patru atacatori inarmati si imbracati in uniforme militare au deschis focul intr-o piata aglomerata din statul indian nord-estic Assam.

Fotografia Anului. Cine a fost surprins intr-o ipostaza inedita la Untold (Foto)

Prezenta inedita la Festivalul Untold. Primarul Clujului Emil Boc a participat si el la marele eveniment muzical inca din prima seara, insotit de partenera sa de viata, Oana. intr-un astfel.

Ucraina: Seful autoproclamatei republici Lugansk a fost ranit intr-o explozie

Seful republicii separatiste autoproclamate Lugansk, din estul Ucrainei, a fost ranit, sambata, intr-o explozie care a vizat masina sa, relateaza presa locala, citata de AFP.

Trei cetateni romani care au fost implicati intr-un accident rutier in Serbia au fost repatriati cu aeronavele SMURD

Departamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerul de Interne a anutat vineri pe pagina oficiala de Facebook ca trei romani care au fost raniti grav intr-un accident rutier ce a avut loc.

FOTO + VIDEO. Londra: O persoana a murit, alte sase au fost ranite, intr-un atac cu cutitul. Atacatorul arestat sub suspiciunea de omucidere

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite, miercuri noaptea, dupa ce au fost atacate cu cutitul, in Piata Russel din centrul Londrei.

FOTO + VIDEO. Londra: O persoana a murit, alte sase au fost ranite, intr-un atac cu cutitul. Politia: Trebuie sa ne pastram mintea deschisa cu privire la un posibil motiv terorist

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite, miercuri noaptea, dupa ce au fost atacate cu cutitul, in Piata Russel din centrul Londrei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )