Libnet.ro
UNICEF

05:30

SUA avertizeaza! Alerta de calatorie in toata Europa din cauza amenintarilor teroriste

Antena3 Antena3,
SUA avertizeaza! Alerta de calatorie in toata Europa din cauza amenintarilor teroriste

Departamentul de Stat american a emis luni o alerta de calatorie privind Europa, din cauza pericolului continuu de atentate teroriste pe intreg continentul, potrivit Agerpres. Cetatenilor SUA li se. continuă pe Antena3

Cel mai cunoscut bioenergoterapeut, Eugeniu Radulescu, a murit din cauza unui accident vascular

Eugeniu Radulescu, unul dintre cei mai cunoscuti bioenergoterapeuti din Iasi, s-a stins din viata acum doua zile din cauza unui accident vascular, iar familia a dat de veste ca inmormantarea acestuia.

Incredibil, dar adevarat! O fetita de 12 ani a fost eliminata de la un turneu de sah, din cauza rochiei pe care o purta

O fetita de 12 ani din Malaysia a primit interdictia de a mai participa la un turneu de sah, din cauza rochiei pe care o purta, informeza Daily Mail. Organizatorii Turneului National de Sah dedicat scolarilor.

Alunecare de teren in Vaslui, din cauza caderilor masive de zapada

DJ 284 s-a surpat pe o portiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localitatii Epureni, in zona Husi, in urma unor alunecari de teren accentuate de caderea abundenta de zapada din perioada 20.

Doi turisti s-au ratacit in masivul Godeanu din cauza cetii

Doua persoane s-au ratacit intre varful Dobre si varful Olanelor din masivul Godeanu, salvamontistii gorjeni si jandarmii montani pornind in cautarea lor. Cinci salvamontisti gorjeni.

Tragedie in Kargazstan: 24 de persoane au murit din cauza unei alunecari de teren

O alunecare de teren s-a produs sambata intr-un sat din Kargazstan, provocand moartea a a 24 de persoane, printre care si noua copii, potrivit ministerului Situatiilor de Urgenta din.

Microsoft incepe sa sufere din cauza vanzarilor slabe din piata de PC-uri

Desi activeaza intr-o varietate foarte mare de domenii, Microsoft este o companie sinonima cu piata de PC-uri, iar vanzarile din acel domeniu nu au fost roz. Sfarsitul lunii aprilie este momentul in care majoritatea companiilor raporteaza rezultatele fiscale pe primul trimestru din an, iar Microsoft nu face exceptie de la regula. Din acest motiv, tocmai [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )