Libnet.ro
UNICEF

05:00

SUA, despre aniversarea a 25 de ani de la revolutie: Viitorul Romaniei e luminos

Adevărul Adevărul,
SUA, despre aniversarea a 25 de ani de la revolutie: Viitorul Romaniei e luminos

Purtatorul de cuvant al Consiliului american de Securitate Nationala, Bernadette Meehan,apreciaza ca viitorul Romaniei e luminos, dupa ce in decurs de o singura generatie a parcurs drumul de la tiranie la calitatea de aliat NATO. continuă pe Adevărul

SUA: intr-un sfert de secol a avut loc o schimbare extraordinara, iar viitorul Romaniei este luminos

SUA felicita poporul roman la aniversarea a 25 de ani de la Revolutie,potrivit unui mesaj al purtatorului de cuvant al Consiliului de Securitate Nationala,care apreciaza ca viitorul Romaniei e luminos,dupa ce.

Viitorul Romaniei e luminos. Vezi ce oficial american a spus asta

SUA felicita poporul roman la aniversarea a 25 de ani de la Revolutie,potrivit unui mesaj al purtatorului de cuvant al Consiliului de Securitate Nationala,care apreciaza ca viitorul Romaniei e luminos,dupa ce in decurs de o singura generatie a parcurs drumul de la tiranie la calitatea de aliat NATO.

Presa internationala rememoreaza evenimentele din Romania la 25 de ani de la Revolutie

Presa internationala comemoreaza Revolutia din Romania din decembrie 1989, la 25 de ani de la aceste evenimente, rememorate de reporteri care s-au aflat pe teren la momentul respectiv sau de romani care au participat la proteste, relateaza Mediafax, intr-un material care trece in revista felul in care evenimentele din '89 sunt amintite de cateva dintre marile publicatii din afara granitelor.

Presa internationala rememoreaza evenimentele din Romania la 25 de ani de la Revolutie

Presa internationala comemoreaza Revolutia din Romania din decembrie 1989, la 25 de ani de la aceste evenimente, rememorate de reporteri care s-au aflat pe teren la momentul respectiv sau de romani care au participat la proteste.

Sedinta solemna a Parlamentului la 25 de ani de la revolutie

Parlamentul se reuneste astazi, incepand cu ora 10. 00, intr-o sedinta solemna dedicata implinirii a 25 de ani de la Revolutia din 1989. Decizia a fost luata saptamana trecuta de Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului.

Video Presedinta OT PNL Valcea, demisie din CJ. Alina Lupu: Dupa 25 de ani de la Revolutie vreau sa-mi exprim liber optiunea si ceea ce cred

Alina Lupu, presedinta OT PNL Valcea, si-a anuntat astazi demisia din functia de consilier judetean. Tanara a luat aceasta decizie pentru ca risca sa i se retraga sprijinul politic pe motiv ca a nesocotit dispozitia sefilor si a ales sa se prezinte la sedinta extraordinara pentru desemnarea presedintelui interimar al CJ, sedinta boicotata de ceilalti colegi din PNL.

Trei lideri pentru viitorul Romaniei

Anul acesta manifestarile si discursurile legate de Revolutie se petrec intr-un context aparte. Sunt 25 de ani de la Revolutie, prilej pentru bilanturi ale trecutului si reflectii pentru viitor, si ne pregatim de investirea unui nou presedinte cu un capital de imagine fara precedent si care deja duce in spate un sac plin cu asteptari si sperante ca nici un alt lider politic de la Revolutie incoace.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )