Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA detin arme capabile sa distruga in siguranta depozite de arme chimice si biologice

Hotnews Hotnews,
 SUA detin arme capabile sa distruga in siguranta depozite de arme chimice si biologice

Fortele aeriene ale SUA au dezvoltat bombe capabile sa distruga depozite cu arme chimice sau biologice fara a se produce dispersia in zonele inconjuratoare a elementelor toxice pe care acestea le contin, anunta luni portalul Military. com citand surse oficiale, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Iranul ar fi informat SUA in 2012 ca rebelii sirieni detin arme chimice.

Liderul unei delegatii parlamentare iraniene, Allaeddine Borujerdi, aflat in vizita la Damasc, a afirmat sambata ca Iranul a informat oficial Statele Unite in 2012 ca gruparile rebele siriene au in posesia lor arme chimice, a raportat agentia oficiala Irna. Anul trecut , am informat oficial Statele Unite ca, conform infomatiilor noastre, gruparile teroriste din Siria, n. r. ) detin arme chimice, insa din pacate Statele Unite nu au tinut cont de acest avertisment, a declarat Borujerdi, .

Iranul a informat SUA in 2012 ca rebelii sirieni detin arme chimice, sustine un oficial iranian

Liderul unei delegatii parlamentare iraniene, Allaeddine Borujerdi, aflat in vizita la Damasc, a afirmat sambata ca Iranul a informat oficial Statele Unite in 2012 ca gruparile rebele siriene au in posesia lor arme chimice, a raportat agentia oficiala Irna, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )