Libnet.ro
UNICEF

23:00

SUA: O fetita de cinci ani a murit din cauza gripei, desi era vaccinata

Adevărul Adevărul,
SUA: O fetita de cinci ani a murit din cauza gripei, desi era vaccinata

Destin tragic pentru o fetita de cinci ani din Statele Unite. Copilul a murit dupa ce i-au fost administrate medicamente impotriva gripei, desi era vaccinat. Deznodamantul este cu atat mai greu de inteles in conditiile in care fetita incepuse sa se simta mai bine in urma tratamentului. continuă pe Adevărul

SUA: O fetita de 5 ani a murit din cauza gripei, desi era vaccinata

Destin tragic pentru o fetita de 5 ani din Statele Unite. Copilul a murit dupa ce i-au fost administrate medicamente impotriva gripei, desi era vaccinat. Deznodamantul este greu de inteles, in conditiile in care fetita incepuse sa se simta mai bine in urma tratamentului.

Demis Roussos a murit din cauza cancerului la stomac. Familia i-a ascuns cantaretului ca suferea de boala in stadiu avansat

Demis Roussos a murit duminica noapte, la 69 de ani, de cancer la stomac, boala descoperita in stadiu avansat in luna aprilie a anului trecut si pe care familia i-a ascuns-o. Motivul pentru care familia a ales.

SUA: Milioane de oameni, blocati in locuinte din cauza viscolului

Milioane de americani au ramas blocati in locuinte, pe coasta de est a Statelor Unite, din cauza viscolului care a paralizat mai multe zone din statele New York, Connecticut, New Jersey si Massachusetts, relateaza.

SUA: Peste 2.000 de curse aeriene au fost anulate din cauza viscolului

Peste 2. 000 de curse aeriene au fost anulate, luni, in Statele Unite, din cauza avertizarilor de viscol ce vizeaza regiuni din nord-estul tarii, relateaza AFP. Astfel, autoritatile au anuntat anularea a 2.

Povestea romancei care si-a schimbat radical infatisarea in emisiunea Frumusete pe muchie de cutit, in urma cu cinci ani, a ajuns in Daily Mail

Povestea romancei Gabriela Ionescu, care a participat in urma cu cinci ani la show-ul Frumusete pe muchie de cutit, difuzat de Pro TV, a ajuns in tabloidul britanic Daily Mail.

S-au terminat cinci ani de UMILINTA! Syriza va anunta noul guvern de la conducerea Greciei

Grecia lasa in urma cinci ani de umilinta si suferinta, frica si autoritarism, a declarat liderul partidului Syriza, Alexis Tsipras, dupa castigarea alegerilor din aceasta tara. Tsipras s-a adresat in.

Rubla a inregistrat un nou declin din cauza violentelor din Ucraina

Rubla a inregistrat, luni, cel mai mare declin din ultimele doua saptamani fata de dolar, in timp ce actiunile rusesti au pus capat cresterii din ultimele trei sedinte de tranzactionare, din cauza.

CCR va sesiza Comisia Europeana din cauza presiunilor. Augustin Zegrean dezminte

Curtea Constitutionala va sesiza Comisia Europeana din cauza presiunilor din ultima perioada, informeaza B1 Tv. Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a dezmintit, insa, aceasta informatie.

Stare de urgenta in SUA din cauza furtunii de zapada. Milioane de persoane, blocate in locuinte

Milioane de persoane sunt blocate in locuinte, pe coasta de est a Statelor Unite, in a doua zi de viscol care paralizeaza zone din statele New York, Connecticut, New Jersey, New England si Massachusetts, relateaza.

VIDEO Stare de urgenta in nord-estul SUA din cauza viscolului de zapada. Orasul New York este paralizat

Un viscol masiv a lovit luni nord-estul Statelor Unite, creand haos pentru mai mult de 60 de milioane de oameni si fortand autoritatile din New York sa ia masuri nemaivazute de la furtuna Sandy care a devastat regiunea in 2012. Furtuna, posibil istorica si care ar putea afecta 20 la suta din populatia SUA, a determinat autoritatile din mai multe state de pe Coasta de Est sa declare situatie de urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )