Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: A fost arestat si autointitulatul QAnon Shaman, dupa violentele de la Capitoliu

Hotnews Hotnews,
 SUA: A fost arestat si autointitulatul QAnon Shaman, dupa violentele de la Capitoliu

Jacob Anthony Chansley, alias Jake Angeli, un tanar in varsta de 32 de ani din Arizona autointitulat QAnon Shaman si care a devenit celebru in social media dupa asaltul de la Capitoliu, a fost arestat, informeaza News. ro citand presa americana. continuă pe Hotnews

Shamanul QAnon Jake Angeli a fost arestat, dupa violentele de la Capitoliu

Jacob Anthony Chansley, alias Jake Angeli, tanar in varsta de 32 de ani din Arizona autointitulat QAnon Shaman si care a devenit celebru in social media dupa asaltul de la Capitoliu, a fost arestat.

Barbatul fotografiat carand pupitrul lui Nancy Pelosi in timpul violentelor de la Capitoliu a fost arestat

Un barbat din Florida fotografiat carand un pupitru prin cladirea Capitoliului american in timpul violentelor de miercuri a fost arestat, scrie NBC.

Bursele americane, la record maxim dupa violentele din SUA

Investitorii asteapta stimulente economice Pietele actiunilor din SUA au atins noi niveluri maxime record ieri, dupa o zi agitata de revoltele din Washington DC, care s-a incheiat in cele din urma cu validarea oficiala a victoriei democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale care au avut loc in 3 noiembrie 2020. Avansul burselor a fost generat de sperantele legate de viitorul economiei americane, care va beneficia de stimulente.

Demisii la Casa Alba dupa violentele de la Capitoliu: Trump e abandonat de consilieri

Adjunctul consilierului prezidential pe probleme de securitate nationala, Matt Pottinger, a demisionat miercuri ca urmare a asaltului suporterilor lui Trump asupra Capitoliului. Demisia a fost confirmata de surse politice pentru CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )