Libnet.ro
UNICEF

16:30

SUA maresc efectivele din Romania cu militari din Marina care au misiuni de operatii speciale - Mircea Dusa, ministrul Apararii

Hotnews Hotnews,
 SUA maresc efectivele din Romania cu militari din Marina care au misiuni de operatii speciale - Mircea Dusa, ministrul Apararii

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a precizat, luni, ca efectivele de militari americani pe teritoriul Romaniei vor fi suplimentate cu militari din fortele marine care au misiuni de operatii speciale, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Daniel Cioaba a infiintat Federatia de Fotbal a Romilor din Romania: 32 de echipe sunt deja afiliate

Autointitulatul rege al romilor din Romania, Daniel Cioaba, a anuntat, vineri, ca impreuna cu alti 60 de lideri ai etniei a infiintat Federatia de Fotbal a Romilor din Romania FFRR), la care sunt afiliate 32.

Metoda ei a dat gres. O femeie a incercat sa treaca granita din Romania cu un copil in geanta

O femeie a incercat sa treaca granita din Romania cu un copil de un an in geanta. Politistii au descoperit ca femeia care venea din Bulgaria este bunica bebelusului, care voia sa il duca ilegal la fiica.

Cele mai mari banci din Romania isi fac propria organizatie patronala, separata de Asociatia Romana a Bancilor patronata de Radu Ghetea. Seful CEC Bank: ARB are suficiente subiecte de care sa se ocupe in continuare

Executivii BCR, BRD, Raiffeisen si UniCredit Tiriac Bank au depus actele constitutive pentru infiintarea primei organizatii patronale din sectorul bancar romanesc, cu intentia de a invita cat mai multe alte banci sa se alature acesteia. Cele patru banci, ale caror active insumeaza aproape jumatate din totalul activelor din sectorul bancar si peste o treime din totalul salariatilor, au depus cererea de infiintare a Consiliului Patronatelor Bancare din Romania CPBR), o organizatie oarecum paralela cu Asociatia Romana a Bancilor conduse de seful CEC Bank, Radu Ghetea. Contactat de HotNews. ro, Ghetea a declarat ca au mai existat discutii in acest sens in cadrul ARB, dar votul majoritar a fost impotriva transformarii Asociatiei intr-o institutie patronala. ARB are suficiente subiecte de care sa se ocupe in continuare, a mai explicat Ghetea.

INTERVIU Martin Harris, ambasadorul UK, la plecarea din Romania: Securitatea unui stat o dau generalii, dar si judecatorii, iar un stat bolnav de coruptie e slab si vulnerabil / Sa nu explorezi gazele de sist e o atitudine iresponsabila

Martin Harris isi incheie mandatul de ambasador al Marii Britanii in Romania si va pleca in Rusia, unde va fi numarul 2 in Ambasada din Moscova. Intr-un interviu pentru HotNews. ro, Harris lauda lupta anti-coruptie din Romania, pe care o vede unica in Europa, si avertizeaza ca un stat corupt e vulnerabil. Criticind Parlamentul pentru unele actiuni, precum cele din martea neagra, Martin Harris spune ca partenerii europeni asteapta de la Romania si dupa alegerile prezidentiale o abordare coerenta, atat din partea tuturor partidelor politice, cat si din partea Parlamentului, de a sustine campania anticoruptie si de a alunga conflictul de interese din zona politicului. In zona economica, Harris spune ca Marea Britanie furnizeaza consultanta juridica Romaniei pentru viitoarele investitii in energia nucleara si lauda potentialul pietei interne in IT, energie si retail, dar atrage atentia ca tara noastra sufera la capitolul competitivitate. Citeste INTERVIUL INTEGRAL.

Ponta, despre fabrica Daimler: Cred ca Sebesul va fi unul dintre orasele din Romania cu somaj zero

Sebesul ar putea fi unul dintre orasele din Romania cu somaj zero, considera premierul Victor Ponta, comentand pe marginea inaugurarii lucrarilor de constructie pentru noua unitate de productie Star Assembly a.

Studiu realizat de Banca Mondiala: De ce este necesara incluziunea romilor din Romania?

Incluziunea romilor nu este imperativa doar din punct de vedre moral, ci reprezinta si o modalitate de creare a unei economii inteligente in Romania, arata un amplu studiu realizat de Banca Mondiala, intitulat Ce este necesar pentru realizarea incluziunii romilor din Romania?. Potrivit studiului, intr-o gospodarie roma obisnuita, venitul din munca reprezinta numai 101 EUR pe luna, comparativ cu 218 EUR in randul vecinilor ne-romi. Conform unei estimari a Bancii Mondiale bazata pe date din 2008, egalizarea veniturilor de pe piata muncii din Romania pentru romi ar putea duce la avantaje economice potentiale intre 887 milioane de euro si 2. 9 miliarde de euro anual si avantaje fiscale intre 202 milioane de euro si 675 de milioane de euro anual.

Business report: Topul celor mai indatorate mari orase din Romania; Toate atentiile la vedere: se face curatenie in piata farmaceutica? Cat castiga cei mai bogati oameni de afaceri romani din companiile de la Bursa

Aproape un lux. Cat costa sa ai masina in Romania. Anual, un sofer trebuie sa scoata din buzunar minimum 10. 000 de lei, sau sase salarii medii pe economie, pentru a-si permite luxul de a conduce o Dacia Logan pe strazile din Romania. Studiu: Europa pierde statutul de campion in reducerea poluarii, iar investitiile sale in energie curata au scazut spectaculos. Europa si-a redus substantial emisiile de gaze de sera si tintele pentru 2020 vor fi atinse indiscutabil.

Ellie White a cantat pentru a ajuta nevazatorii din Romania!

Ellie White a continuat seria proiectelor cu impact puternic social, artista sustinand un concert unplugged in scop caritabil. Alaturi de alti artisti de seama, precum Mihai Margineanu sau Dan Helciug, Ellie White a luat parte la un eveniment intitulat Rock tge blindnees, ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea nevazatorilor din Romania.

Patru banci infiinteaza primul patronat bancar din Romania

Banca Comerciala Romana BCR), BRD - Groupe Societe Generale, Raiffeisen Bank si UniCredit Tiriac Bank, cu active de peste 45% in sistemul bancar, vor sa puna bazele a ceea ce acestea numesc primul patronat bancar din Romania, organizatie complementara actualei Asociatii Romane a Bancilor, condusa de seful CEC Bank Radu Ghetea.

BCR, BRD, Raiffeisen si UniCredit, primul patronat bancar din Romania

Conducatorii executivi ai Bancii Comerciale Romane, BRD - Groupe Societe Generale, Raiffeisen Bank si UniCredit Tiriac Bank au depus actele constitutive pentru infiintarea Consiliului Patronatelor Bancare din Romania CPBR), prima organizatie patronala din sectorul bancar romanesc, intentionand sa invite cat mai multe institutii de credit sa se alature acesteia, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )