Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai mari banci din Romania isi fac propria organizatie patronala, separata de Asociatia Romana a Bancilor patronata de Radu Ghetea. Seful CEC Bank: ARB are suficiente subiecte de care sa se ocupe in continuare

Hotnews Hotnews,
 Cele mai mari banci din Romania isi fac propria organizatie patronala, separata de Asociatia Romana a Bancilor patronata de Radu Ghetea. Seful CEC Bank: ARB are suficiente subiecte de care sa se ocupe in continuare

Executivii BCR, BRD, Raiffeisen si UniCredit Tiriac Bank au depus actele constitutive pentru infiintarea primei organizatii patronale din sectorul bancar romanesc, cu intentia de a invita cat mai multe alte banci sa se alature acesteia. Cele patru banci, ale caror active insumeaza aproape jumatate din totalul activelor din sectorul bancar si peste o treime din totalul salariatilor, au depus cererea de infiintare a Consiliului Patronatelor Bancare din Romania CPBR), o organizatie oarecum paralela cu Asociatia Romana a Bancilor conduse de seful CEC Bank, Radu Ghetea. Contactat de HotNews. ro, Ghetea a declarat ca au mai existat discutii in acest sens in cadrul ARB, dar votul majoritar a fost impotriva transformarii Asociatiei intr-o institutie patronala. ARB are suficiente subiecte de care sa se ocupe in continuare, a mai explicat Ghetea. continuă pe Hotnews

Corneliu Vadim Tudor: Fara mine in Parlamentul European, maghiarii din Romania isi vor face de cap

Corneliu Vadim Tudor spune ca, fara el in Parlamentul European, maghiarii din Romania isi vor face de cap. PRM este in pericol sa nu participe la europarlamentare dupa ce listele lui Vadim Tudor si Gheorghe Fu.

Spania se imprumuta la cele mai reduse costuri din ultimii sapte ani

Spania se va putea imprumuta la cele mai reduse costuri din ultimii sapte ani. Randamentul de referinta al obligatiunilor de stat spaniole cu maturitatea la 5 ani a coborat vineri sub costul titlurilor echivalente emise de SUA, dupa ce Spania a atras joi din piete 5,6 miliarde euro la cele mai reduse costuri inregistrate vreodata, depasind suma vizata initial.

Baumax analizeaza retragerea din Europa de Est din cauza pierderilor masive: Cele mai mari pierderi, inregistrate in Romania

Baumax, retailerul austraiac de bricolaj, analizeaza retragerea din Europa de Est din cauza pierderilor masive, relateaza Novinite. Fodatorul Baumax, Karl-Heinz Essl, a anuntat anterior ca va scoate la licitatie.

Autoritatile au avizat preluarea firmei Donaris de una dintre cele mai mari companii de asigurari din Europa Centrala si de Est

Consiliul de administratie al Comisiei Nationale a Pietei Financiare CNPF) a avizat tranzactia de achizitie de catre Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe a 93,8% din actiunile companiei Donaris Group.

Autoritatile au avizat preluarea firmei Donaris de catre una dintre cele mai mari companii de asigurari din Europa Centrala si de Est

Consiliul de administratie al Comisiei Nationale a Pietei Financiare CNPF) a avizat tranzactia de achizitie de catre Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe a 93,8% din actiunile companiei Donaris Group.

Cele trei mari riscuri din primul trimestru de sarcina

Primul trimestru de sarcina, sau mai bine zis primele trei luni, pot prezenta suficient de multe riscuri pentru fetusul aflat pe cale de dezvoltare. Nu este de mirare ca multe femei gravide prefera sa fie.

Microbii, pe lista suspectilor in cazul celei mai mari extinctii din istorie

Acum 252 de milioane de ani au disparut peste 90% dintre speciile existente pe Pamant, aceasta fiind si cea mai mare dintre cele cinci extinctii din istorie. Cercetatori de la Massachusetts Institute of Technology MIT) cred niste microbi care produc metan sunt ca de vina pentru disparitia aproape totala a vietii de pe planeta noastra, potrivit Phys. org.

Samsung, Apple, Sony -euro' Cele mai iubite branduri tech in Romania

Un top al celor mai iubite marci de tehnologie plaseaza, in ordine, Samsung, Apple si Sony pe podiumul preferintelor in Romania, conform unui studiu realizat de Unlock Market Research pentru revista Biz. Campaniile de marketing, mai agresive in cazul Samsung, mai elegante in cazul Apple, dau rezultate si in ceea ce priveste preferintele romanilor, cele doua marci tech ocupand primele doua pozitii in cadrul acestui Top 30 cele mai iubite marci tech. O surpriza este poate ocupantul locului al treilea, [].

FOTO Gara Arad,una din cele mai bine pastrate din Romania

Una dintre cele mai tranzitate gari din Regiunea de Vest a Romaniei si totodata una din cele mai frumoase din punct de vedere arhitectural este gara din Arad, care acum se afla in ample lucrari de modernizare.

Opel, cele mai bune oferte din an

Luna aprilie aduce publicului interesat de marca Opel cea de-a patra editie a campaniei anuale Opel 24H. In cadrul acesteia, clientii sunt asteptati la partenerii Opel din toata tara in intervalul 4 - 5 aprilie pentru a beneficia de oferte unice in an.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )