Libnet.ro
UNICEF

20:15

SUA au pornit THAAD, sistemul de aparare in fata rachetelor din Coreea de Sud

Adevărul Adevărul,
SUA au pornit THAAD, sistemul de aparare in fata rachetelor din Coreea de Sud

Oficiali din Statele Unite au declarat luni ca THAAD, sistemul de protectie pentru rachete amplasat in Coreea de Sud, a ajuns la o forma de operare initiala, in ciuda obiectiilor din partea Chinei, precizeaza Reuters. continuă pe Adevărul

SUA a pornit THAAD, sistemul de aparare in fata rachetelor din Coreea de Sud

Oficiali din Statele Unite au declarat luni ca THAAD, sistemul de protectie pentru rachete amplasat in Coreea de Sud a ajuns la o forma de operare initiala, in ciuda obiectiilor din partea Chinei, precizeaza Reuters.

Reactia ministrului Cercetarii la adresa celor mai mari cinci universitati: Veti fi direct raspunzatori in fata colegilor din cercetare daca veti amana finantarea proiectelor

Ministrul Cercetarii, Serban Valeca, a reactionat printr-un comunicat de presa la acuzele aduse de Consortiul Universitaria cele mai mari cinci universitati din Romania) fata de modificarea componentei si organizarii celor patru organisme consultative din cercetare. Valeca atentioneaza conducatorii Consortiului ca, daca vor cere anularea acestor organisme, vor provoca amanarea competitiilor de proiecte de cercetare si finantarea lor, ceea ce va va face direct raspunzatori in fata colegilor din cercetare.

IMAGINI SOCANTE! Un barbat a fost injunghiat chiar in fata trecatorilor din Cluj-Napoca (VIDEO)

Imagini de groaza pentru trecatorii din Cluj! Un clujean a fost injunghiat de un barbat, luni dupa-amiaza, chiar in statia de transport comun de langa CFR, sub ochii trecatorilor. Victima,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )