Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA redevin, dupa 15 ani, cea mai mare putere economica a lumii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SUA redevin, dupa 15 ani, cea mai mare putere economica a lumii

Statele Unite ale Americii au redevenit motorul economiei mondiale, dupa 15 ani in care acest rol a fost detinut de China si alte piete emergente, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

SUA redevin, dupa 15 ani, cea mai mare putere economica a lumii

Statele Unite ale Americii au redevenit motorul economiei mondiale, dupa 15 ani in care acest rol a fost detinut de China si alte piete emergente, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax .

Statele Unite au redevenit motorul economiei mondiale, dupa 15 ani

Statele Unite ale Americii au redevenit motorul economiei mondiale, dupa 15 ani in care acest rol a fost detinut de China, relateaza Bloomberg. Cea mai mare economie a lumii va inregistra in acest an o crestere de.

Statele Unite au redevenit, dupa 15 ani, motorul economiei mondiale

Statele Unite ale Americii au redevenit motorul economiei mondiale, dupa 15 ani in care acest rol a fost detinut de China si alte piete emergente, relateaza Bloomberg,citat de MEDIAFAX. Cea mai mare economie.

VIDEO Marsul solidaritatii: Cea mai mare mobilizare inregistrata vreodata in istoria Frantei

Cel putin 3,7 milioane de persoane au manifestat duminica in Franta impotriva terorismului, in urma atentatelor din ultimele zile din Paris, o cifra care reprezinta cea mai mare mobiliziare contorizata vreodata in istoria Frantei, a declarat ministerul de interne francez, potrivit AFP.

CES 2015 Cea mai mare tableta cu Android bate si un televizor

Trecand peste faptul ca este dedicata copiilor si are un caracter educational evident, noua tableta cu Android a celor de la Fuhu este cea mai mare. Daca v-ati pus vreodata intrebarea care este diagonala maxima a unei tablete cu Android, raspunsul cu siguranta nu ar fi fost 65 de inci sau 1,65 metri. Cu toate [].

Cea mai mare tranzactie din Romania in 2014

Preluarea de catre grupul francez Auchan a 12 hipermarketuri si galerii comerciale operate de retailer a fost aprobata de Consiliul Concurentei. Tranzactia a fost estimata la valoarea de peste 260 milioane euro, aceasta fiind una dintre cele mai mari de pe piata de retail din Europa Centrala si cea mai mare din Romania in cursul anului trecut.

BVB: Tranzactiile cu actiuni, la cea mai mare valoare de dupa 2007

Valoarea tranzactiilor cu actiuni pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a crescut la 12,99 miliarde lei in 2014, cel mai ridicat nivel anual inregistrat dupa 2007, informeaza cel mai recent buletin Puls Capital trimis redactiei.

Nesiguranta locului de munca, cea mai mare cauza a stresului ocupational

Stresul, numit boala secoului 21, este a doua cea mai frecventa cauza pentru probleme de sanatate la locul de munca in Europa. Dar ce il provoaca? Potrivit unui studiu, gandul ca ne putem pierde locul de munca este mai mare cauza a stresului profesional.

SUA au redevenit motorul economiei mondiale

Statele Unite ale Americii au redevenit motorul economiei mondiale, dupa 15 ani in care rolul i-a revenit Chinei si altor piete emergente, transmite Bloomberg.

Epopeea preturilor gresite din magazinele online continua: Sigmanet, la cea mai mare paguba 'declarata'din .ro. Ce s-a intamplat de fapt si cat de mult conteaza educatia clientilor in astfel de erori?

1 ianuarie 2015, ora 9 dimineata. Cu siguranta putini au fost cei care in dimineata zilei de Anul Nou au intrat pe site-urile Sigmanet. ro sau Sensodays. ro, cele doua retele de magazine online ale grupului ITS, unul dintre cele mai importante nume.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )