Libnet.ro
UNICEF

07:00

SUA a suspendat negocierile bilaterale cu Rusia, pe tema situatiei din Siria. Reactia autoritatilor de la Moscova

România Liberă România Liberă,
SUA a suspendat negocierile bilaterale cu Rusia, pe tema situatiei din Siria. Reactia autoritatilor de la Moscova

Statele Unite au suspendat, luni, negocierile bilaterale cu Rusia, pe tema situatiei din Siria, a anuntat purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, John Kirby. continuă pe România Liberă

SUA a suspendat negocierile bilaterale cu Rusia, pe tema situatiei din Siria

Statele Unite au suspendat, luni, negocierile bilaterale cu Rusia, pe tema situatiei din Siria, a anuntat purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, John Kirby.

SUA inceteaza negocierile cu Rusia in privinta razboiului din Siria

Statele Unite ale Americii au suspendat negocierile bilaterale cu Rusia in ceea ce priveste situatia din Siria, a anuntat purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, John Kirby, citat de Reuters.

UPDATE SUA suspenda negocierile cu Moscova in ceea ce priveste armistitiul din Siria: Toata lumea este la capatul rabdarii cu Rusia

Statele Unite ale Americii au anuntat luni ca suspenda negocierile cu Rusia in ceea ce priveste incetarea focului in Siria, scrie AFP.

Domnul Orban, sa stiti ca si Romaniei i-ar sta bine fara unguri! Radu Banciu, despre referendumul pe tema refugiatilor din Ungaria: Arabii, in Siria si Palentina, dumneavoastra in Ungaria si noi aici. Da? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, duminica seara, referendumul din Ungaria cu privire la refugiati. Jurnalistul ii aminteste lui Viktor Orban ca poporul maghiar este unul de refugiati, venit in Europa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )