Libnet.ro
UNICEF

10:45

SUA trimit echipamente militare ultramonderne in tarile aliate din Asia

B1 B1,
SUA trimit echipamente militare ultramonderne in tarile aliate din Asia

Secretarul american al Apararii, Ashton Carter, aflat intr-un turneu care include Japonia si Coreea de Sud, a promis ca Statele Unite vor trimite armament de ultima generatie, inclusiv avioane militare. continuă pe B1

Statele Unite vor trimite echipamente militare ultramoderne in tarile aliate din Asia

Statele Unite vor trimite armament de ultima generatie, inclusiv avioane militare invizibile pe radare si sisteme de contracarare a atacurilor cibernetice, in tarile aliate din Asia, promite secretarul american al Apararii, Ashton Carter, aflat intr-un turneu care include Japonia si Coreea de Sud, relateaza Mediafax.

SUA trimite echipamente militare ultramoderne in tarile aliate din Asia

Statele Unite vor trimite armament de ultima generatie, inclusiv avioane militare invizibile pe radare si sisteme de contracarare a atacurilor cibernetice, in tarile aliate din Asia, promite secretarul american al Apararii, Ashton Carter, relateaza Mediafax.

Americanii vor trimite armament de ultima generatie in tarile aliate din Asia

Americanii vor trimite armament de ultima generatie, inclusiv avioane militare invizibile pe radare si sisteme de contracarare a atacurilor cibernetice, in tarile aliate din Asia, a anuntat secretarul american al.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )