Libnet.ro
UNICEF

12:15

Statele Unite vor trimite echipamente militare ultramoderne in tarile aliate din Asia

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite vor trimite echipamente militare ultramoderne in tarile aliate din Asia

Statele Unite vor trimite armament de ultima generatie, inclusiv avioane militare invizibile pe radare si sisteme de contracarare a atacurilor cibernetice, in tarile aliate din Asia, promite secretarul american al Apararii, Ashton Carter, aflat intr-un turneu care include Japonia si Coreea de Sud, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

SUA trimite echipamente militare ultramoderne in tarile aliate din Asia

Statele Unite vor trimite armament de ultima generatie, inclusiv avioane militare invizibile pe radare si sisteme de contracarare a atacurilor cibernetice, in tarile aliate din Asia, promite secretarul american al Apararii, Ashton Carter, relateaza Mediafax.

SUA trimit echipamente militare ultramonderne in tarile aliate din Asia

Secretarul american al Apararii, Ashton Carter, aflat intr-un turneu care include Japonia si Coreea de Sud, a promis ca Statele Unite vor trimite armament de ultima generatie, inclusiv avioane militare.

Americanii vor trimite armament de ultima generatie in tarile aliate din Asia

Americanii vor trimite armament de ultima generatie, inclusiv avioane militare invizibile pe radare si sisteme de contracarare a atacurilor cibernetice, in tarile aliate din Asia, a anuntat secretarul american al.

Omer Cerahoglu, olimpicul genial al Romaniei, despre viata de student la MIT, in Statele Unite: Lumea nu se uita la profilul tau cultural, ci la ceea ce stii

Viata de student in Statele Unite ale Americii difera fata de cea din Romania din toate punctele de vedere, dupa cum spune un geniu al Matematicii, olimpicul Omer Cerahoglu. Acesta este din toamna anului trecut student la MIT, una dintre cele mai prolifice universitati din SUA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )