Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sub gluga: in interiorul Ku Klux Klan, una dintre cele mai temute grupari din lume

Adevărul Adevărul,
Sub gluga: in interiorul Ku Klux Klan, una dintre cele mai temute grupari din lume

Fotograful american Anthony Karen a reusit sa patrunda in una dintre cele mai inchise, infricosatoare si totodata marginalizate grupari din intreaga lume. A contactat temutul Ku Klux Klanul in urma cu aproape 10 ani si, treptat, a castigat increderea membrilor, care i-au permis acum sa fotografieze ritualuri si intalniri ale grupului, dar si casele si scene intime ale participantilor. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Sub gluga: in interiorul Ku Klux Klan, una dintre cele mai temute grupari din lume

Fotograful american Anthony Karen a reusit sa patrunda in una dintre cele mai inchise, infricosatoare si totodata marginalizate grupari din intreaga lume. A contactat temutul Ku Klux Klanul in urma cu aproape 10 ani si, treptat, a castigat increderea membrilor, care i-au permis acum sa fotografieze ritualuri si intalniri ale grupului.

Acest studiu arata ca romanii prefera una dintre cele mai proaste investitii din 2013: aurul. Bursa, pe ultimul loc

Investitia in aur este vazuta de catre cei mai multi romani ca fiind printre cele mai avantajoase la momentul actual, alaturi de investitiile imobililare sau o afacere proprie, devansand depozitele bancare, considerate o oportunitate pentru plasarea.

Una dintre cele mai mari retele de socializare din lume, in mijlocul UNUI SCANDAL MONSTRU

Clienti ai LinkedIn, operatorul celei mai populare retele de socializare pentru profesionisti, au dat compania in judecata in Statele Unite pentru folosirea datelor lor personale in vederea atragerii de noi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )