Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai mari retele de socializare din lume, in mijlocul UNUI SCANDAL MONSTRU

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai mari retele de socializare din lume, in mijlocul UNUI SCANDAL MONSTRU

Clienti ai LinkedIn, operatorul celei mai populare retele de socializare pentru profesionisti, au dat compania in judecata in Statele Unite pentru folosirea datelor lor personale in vederea atragerii de noi. continuă pe Antena3

Lovitura grea primita de mafia pariurilor. Una dintre cele mai mari retele din lume, specializata in trucarea meciurilor, a fost DECAPITATA

Politia din Singapore a retinut un grup de 14 persoane, despre care se crede ca ar fi implicate in trucarea a sute de meciuri de fotbal. 12 barbati si 2 femei au fost prinsi in urma mai multor descinderi, scrie.

Topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Cu incasari de aproximativ 95 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, cantareata Beyonce si rapperul Jay Z formeaza cuplul cu cele mai mari incasari, pentru al doilea an consecutiv, potrivit publicatiei.

Dragoste de milioane de dolari: topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Cu incasari de aproximativ 95 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, cantareata Beyonce si rapperul Jay Z formeaza cuplul cu cele mai mari incasari, pentru al doilea an consecutiv, potrivit publicatiei.

Cele mai mari 10 provocari ale stiintei

Stiinta nu a stat niciodata pe loc, dar pare sa avanseze mai repede in ultimele decenii. Care ar fi insa cele mai arzatoare inventii, descoperiri, momente importante pentru stiinta la aceasta vreme?.

REVISTA PRESEI: Ce nu a invatat primarul Oprescu din experienta omologilor din Europa.

Tot Adevarul scrie despre traficul din Capitala, pe care il considera cosmarul bucurestenilor. Ce nu a invatat primarul Oprescu din experienta omologilor din Europa: In timp ce soferii pierd ore pe artere blocate, municipalitatea pregateste solutii de miliarde de euro pentru una dintre cele mai mari probleme din oras: traficul. Specialistii, insa, vorbesc de rezolvari moderne simple, scriu jurnalistii de la Adevarul. Marturii din infernul de la Periprava, titreaza Adevarul, si il citeaza .

Gabriel Dumitrascu, director in Departamentul pentru Energie: Romgaz va fi listata in noiembrie. Este una dintre putinele companii mari din Europa cu un grad de indatorare apropiat de zero. Problema este ca si-a redus productia

Compania producatoare de gaze Romgaz va fi listata pe bursa in luna noiembrie cu un pachet de 15% din actiuni, a afirmat Gabriel Dumitrascu, director in cadrul Departamentului pentru Energie, cu ocazia unei conferinte organizata de Mediafax. Potrivit acestuia, in conditiile in care valoarea actiunilor va fi de cateva sute de milioane de euro, listarea va fi facuta printr-un procedeu mai putin cunoscut. In mod direct, Romgaz va fi listat la bursa din Bucuresti, insa in mod indirect, actiunile vor fi impachetate in certificate de depozit care vor ajunge pe bursa de la Londra, a spus Dumitrascu. Acesta a mai spus ca Romgaz este una dintre putinele companii mari din Europa cu un grad de indatorare apriopiat de zero. Pe de alta parte, o problema este legata de faptul ca si-a scazut productia constant, in lipsa unor programe de investitii.

Pandurii - Dnipro: gorjenii intalnesc una dintre cele mai in forma echipe din Ucraina. Meciurile din Europa League

Pandurii debuteaza diseara, pe Cluj Arena in Liga Europa, competitie in care au ajuns eliminand succesiv pe Levadia Tallin, Hapoel Tel Aviv si Sporting Braga. Adversara romanilor va fi echipa Dnipro Dnipropetrovsk, formatie care acum se afla pe locul doi in Ucraina, inaintea lui Sahtior Donetk.

America, lovita de un BLESTEM urias. Ce se intampla in aceste momente intr-unul din cele mai mari orase din SUA

Ploile abundente au inundat orasul Chicago, iar pe unele strazi, apa a ajuns la un metru inaltime. Nici macar camioanele nu mai reusesc sa isi faca drum printre ape, in timp ce sute de vehicule mici.

Este cel mai grav DEZASTRU NATURAL din istoria tarii. Peste 50 de oameni au murit

Inundatiile fac ravagii in Mexic, unde statiunea Acapulco a fost acoperita de ape in plin sezon turistic. Mexicul se confrunta cu unul dintre cele mai grave dezastre naturale din istoria tarii, dupa trecerea.

Pentru prima oara de la infiintare, fabrica de bere din Buzau poate fi vizitata de public

Fabrica de Bere din Buzau, una dintre cele mai mari din tara, poate fi vizitata de public, in premiera, in zilele de 21 si 22 septembrie. Cu ocazia aniversarii a 35 de ani de la infiintarea fabricii buzoiene, locuitorii orasului sunt invitati sa descopere in intervalul 10. 00 cum se produce berea la standarde tehnologice de ultima ora.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )