Libnet.ro
UNICEF

15:00

Subiectele Zilei: OUG prin care universitatile vor putea retrage titlul de doctor, in dezbatere publica; Directorul Barnevernet: In ce situatii este luat un copil din familie in Norvegia; Un ONG obscur l-a inspirat pe Dragnea sa faca Legea defaimarii

Hotnews Hotnews,
 Subiectele Zilei: OUG prin care universitatile vor putea retrage titlul de doctor, in dezbatere publica; Directorul Barnevernet: In ce situatii este luat un copil din familie in Norvegia; Un ONG obscur l-a inspirat pe Dragnea sa faca Legea defaimarii

Povestea industriasului Dumitru Mociornita, de la copilul descult la unul dintre cei mai bogati romani din perioada interbelica. A fost sarac. Constantenii din locurile lui Mazare, sedusi si. abandonati in noroaie. Cand a anuntat, cu surle si trambite, ca face locuinte ieftine pentru tineri. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Ordonanta de urgenta prin care universitatile vor putea retrage titlurile de doctor, in dezbatere publica

Ministerul Educatiei a lansat miercuri in dezbatere publica proiectul de Ordonanta de Guvern care prevede ca universitatile sa fie cele care acorda, dar si cele care retrag un titlul de doctor.

Adrian Curaj: Universitatile vor putea retrage titlurile de doctor de la jumatatea lunii martie

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a declarat ca Hotararea de Guvern prin care universitatile vor capata responsabilitatea de a retrage titlurile de doctor va intra in vigoare abia la jumatatea lunii martie 2016.

OUG prin care se suspenda scurtarea pedepselor pentru detinutii care scriu carti, publicata in MO

Ordonanta de urgenta care stabileste suspendarea prevederii referitoare la reducerea pedepselor pentru detinutii care realizeaza lucrari stiintifice,pana la 1 septembrie, a fost publicata marti in Monitorul Oficial.

Romanii vor putea plati online orice taxe si impozite, atat la bugetul de stat cat si la cele locale

Ministerul Finantelor Publice a semnat acordul de licentiere a Trezoreriei Statului ca acceptator de plati electronice cu carduri MasterCard si Maestro in conditiile stabilite de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 146/2002 privind formarea si utilizarea resurselor derulate prin Trezoreria Statului. Proiectul va dezvolta o componenta dedicata platii cu cardul, prin intermediul careia contribuabilii vor putea efectua plata online a tuturor tipurilor de impozite si taxe atat la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat, cat si la cele administrate de alte institutii publice. Contribuabilii nu vor plati comisioane la tranzactii.

Romanii vor putea plati online taxele si impozitele peste trei luni

Romanii vor putea plati online taxele si impozitele peste trei luni.

Metoda prin care poti controla masinariile cu creierul, fara chirurgie

Armata americana cauta, de ceva timp, modalitati prin care sa insereze cipuri microscopice in creierele oamenilor, pentru a le facilita comunicarea cu masinariile. Se pare totusi ca expertii DARPA au gasit o metoda care nu implica vreo invazie in cutia craniana. in cadrul studiului fondat de DARPA, cercetatorii de la Universitatea Melbourne au dezvoltat un [].

Subiectele Zilei: Romania otravita. Harta poluarii din Romania. Judetele cu soluri toxice; De cati ani ar avea nevoie Fiscul ca sa recupereze 2,6 miliarde de lei; Proiectul PNL pentru sanatate. Ne ajuta sau ne refuza dreptul la tratament gratuit?

Consecintele cazului Colectiv. Plan de actiune contra infectiilor din spitale. Deranjate de amploarea pe care a luat-o mediatizarea infectiilor. Interlopii care au transformat Valea Jiului in Valea Pumnului: gorilele Palesica, Simota si Litera, protejate chiar de oamenii legii.

Taxele si impozitele vor putea fi platite online cu carduri MasterCard si Maestro, in urma unui acord de licentiere semnat de Ministerul Finantelor Publice

Ministerul Finantelor Publice a semnat acordul de licentiere a Trezoreriei Statului ca acceptator de plati electronice cu carduri MasterCard si Maestro, care va permite contribuabililor sa plateasca taxe si impozite online la bugetul de stat si la.

Speram ca oficialii CE vor putea stabili un calendar realist pentru ridicarea MCV in iunie

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat astazi ca spera ca oficialii Comisiei Europene sa poata stabili un calendar realist si cu termene clare privind ridicarea MCV dupa raportul care va fi prezentat in luna iunie, transmit surse din presa.

Programul prin care tinerii romani pot deveni profesori in scoli defavorizate

Teach for Romania demareaza selectia pentru a treia generatie de profesori pentru copiii din comunitatile sarace de la sate sau din cartierele defavorizate. Aproximativ 4 500 de elevi din peste 30 de localitati din tara vor beneficia de educatie de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )