Libnet.ro
UNICEF

05:45

Taxele si impozitele vor putea fi platite online cu carduri MasterCard si Maestro, in urma unui acord de licentiere semnat de Ministerul Finantelor Publice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Taxele si impozitele vor putea fi platite online cu carduri MasterCard si Maestro, in urma unui acord de licentiere semnat de Ministerul Finantelor Publice

Ministerul Finantelor Publice a semnat acordul de licentiere a Trezoreriei Statului ca acceptator de plati electronice cu carduri MasterCard si Maestro, care va permite contribuabililor sa plateasca taxe si impozite online la bugetul de stat si la. continuă pe Wall-Street Ro

Romanii vor putea plati online taxele si impozitele peste trei luni

Romanii vor putea plati online taxele si impozitele peste trei luni.

Romanii vor putea plati online orice taxe si impozite, atat la bugetul de stat cat si la cele locale

Ministerul Finantelor Publice a semnat acordul de licentiere a Trezoreriei Statului ca acceptator de plati electronice cu carduri MasterCard si Maestro in conditiile stabilite de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 146/2002 privind formarea si utilizarea resurselor derulate prin Trezoreria Statului. Proiectul va dezvolta o componenta dedicata platii cu cardul, prin intermediul careia contribuabilii vor putea efectua plata online a tuturor tipurilor de impozite si taxe atat la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat, cat si la cele administrate de alte institutii publice. Contribuabilii nu vor plati comisioane la tranzactii.

Taxele si impozitele la bugetul de stat, platite online cu cardul

Ministerul Finantelor Publice a semnat acordul de licentiere a Trezoreriei Statului ca acceptator de plati electronice cu carduri MasterCard si Maestro in conditiile stabilite de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.

Taxele si impozitele la bugetul de stat, platite cu cardul

Ministerul Finantelor Publice a semnat acordul de licentiere a Trezoreriei Statului ca acceptator de plati electronice cu carduri MasterCard si Maestro, care va permite contribuabililor sa plateasca taxe si impozite online la bugetul de stat si la bugetele locale, fara perceperea unor comisioane.

MFP a semnat acordul de licentiere a Trezoreriei pentru plata taxelor cu carduri MasterCard

Ministerul Finantelor Publice a semnat acordul de licentiere a Trezoreriei Statului ca acceptator de plati electronice cu carduri MasterCard si Maestro, care va permite contribuabililor sa plateasca taxe si impozite online la bugetul de stat si la bugetele locale, fara perceperea unor comisioane, se arata intr-un comunicat al ministerului.

Adrian Curaj: Universitatile vor putea retrage titlurile de doctor de la jumatatea lunii martie

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a declarat ca Hotararea de Guvern prin care universitatile vor capata responsabilitatea de a retrage titlurile de doctor va intra in vigoare abia la jumatatea lunii martie 2016.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )