Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectele Zilei: Sorin Ovidiu Vintu: Daca statul roman m-ar fi prins cu tot ce am facut, faceam puscarie pe viata; Interviu cu Victor Ponta despre supravietuirea ca prim-ministru, colaborarea cu Iohannis si tradarile din PSD; Legatura Guvernului cu Dosa

Hotnews Hotnews,
 Subiectele Zilei: Sorin Ovidiu Vintu: Daca statul roman m-ar fi prins cu tot ce am facut, faceam puscarie pe viata; Interviu cu Victor Ponta despre supravietuirea ca prim-ministru, colaborarea cu Iohannis si tradarile din PSD; Legatura Guvernului cu Dosa

Curtea Suprema decide daca medicii devin imuni la anchetele DNA. Spaga in halat ar putea fi dezincriminata. Sectia penala a Curtii Supreme va decide. Regele Padurilor scotea din banca, cu sacosa, milioane de euro pentru spaga. Gheorghe Ceteras, acuzat ca a dat mita pentru retrocedarea frauduloasa. continuă pe Hotnews

VIDEO EXCLUSIV Sorin Ovidiu Vintu: Daca statul roman m-ar fi prins cu tot ce am facut, faceam puscarie pe viata

Adevarul va prezenta, pe parcursul acestei luni, o serie de interviuri si portrete ale oamenilor de afaceri care au construit capitalismul in Romania. Avem capitalisti de cumetrie, capitalisti de manual sau capitalisti cu stele pe umeri. Dupa un sfert de secol de libertate, aflam impreuna ce e in mintea acestor oameni care au facut bani in vreme ce romanii au dormit linistiti.

Sorin Ovidiu Vintu, in pas cu moda: dupa ce si-a facut blog, acum are si pagina de Facebook. Ce a postat pentru inceput

Recent eliberat din inchisoare, afaceristul Sorin Ovidiu Vintu si-a deschis pagina de Facebook, asta dupa ce in urma cu doar cateva saptamani, pe cand se afla inca in spatele gratiilor, si-a creat blog. El a postat pe reteaua de socializare un clip in care a precizat ca a reintrat in viata sociala a Romaniei.

Sorin Ovidiu Vintu anunta pe Facebook ca vrea schimbarea clasei politice: Sistemul actual, generator de dobitoci (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu, eliberat recent din inchisoare dupa executarea unei treimi din pedeapsa, este pus pe fapte mari. Omul de afaceri si-a facut cont de Facebook si cere printr-un mesaj video schimbarea clasei.

Sorin Ovidiu Vintu, pe Facebook: Vreau sa introducem un nou sistem politic

Sorin Ovidiu Vantu, eliberat recent din puscarie, si-a facut cont pe reteaua de socializare Facebook si a postat un mesaj video in care spune ca vrea introducerea unui nou sistem politic.

Subiectele Zilei: Dan Voiculescu, de 1 decembrie: Nu am avere ascunsa. Sunt un om cinstit; Guvernul trebuie sa explice FMI cum va umple gaurile din bugetul pentru 2015; Eroul Marii Uniri, impuscat de catre maghiari

Dupa alegeri, cazanul de fasole de 1 decembrie s-a stramtat, iar ciolanul s-a facut mai mic: Vanghelie nu mai are bani de iahnie, ca i-a tocat Ponta. Romanul care si-a construit un imperiu online, dar nu are masina si sta in chirie. Cum si-a speriat vecinii cand avea 10 ani. Un tanar roman.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )