Libnet.ro
UNICEF

12:30

Subiectiv: Klaus Iohannis se astepta sa castige alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Subiectiv: Klaus Iohannis se astepta sa castige alegerile prezidentiale

Razvan Dumitrescu a difuzat, in editia de vineri a emisiunii Subiectiv, un fragment dintr-un interviu acordat de presedintele ales Klaus Iohannis prestigioasei publicatii germane Deutsche Welle, in care afirma. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Am fost convins ca voi castiga alegerile. Este nevoie de un sistem de invatamant dual, similar cu ceea ce exista in Germania

Intr-un interviu pentru Deutche Welle, la trei saptamani de la victoria zdrobitare in alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis a declarat ca, in momentul in care s-a inscris in cursa electorala, a fost convins ca va castiga.

Klaus Iohannis, pentru Deutsche Welle: Am fost cu adevarat convins de la bun inceput ca voi castiga

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat pentru Deutsche Welle ca a fost convins de la bun inceput ca va castiga alegerile prezidentiale. Am fost cu adevarat convins de la bun inceput ca voi castiga.

VIDEO Klaus Iohannis pentru DW: E nevoie de un sistem de invatamant dual, similar cu ceea ce exista in Germania

Am fost convins de la bun inceput ca voi castiga, spune Klaus Iohannis, la aproape trei saptamani de la victoria zdrobitare in alegerile prezidentiale, intr-un interviu in limba germana pentru Deutsche Welle. O victorie pe care multi - politicieni si observatori, deopotriva - au considerat-o surprinzatoare.

FOTO Cel mai in varsta votant al lui Klaus Iohannis. Maramureseanul a primit in dar un afis semnat chiar de presedinte

A votat la alegerile prezidentiale la varsta de 105 ani. Este cel mai varsta votant al presedintelui ales Klaus Iohannis si de Mos Nicolae implineste venerabila varsta de 106 ani.

Cel mai in varsta votant al lui Klaus Iohannis. Maramureseanul a primit in dar un afis semnat chiar de presedinte

A votat la alegerile prezidentiale la varsta de 105 ani. Este cel mai varsta votant al presedintelui ales Klaus Iohannis si de Mos Nicolae implineste venerabila varsta de 106 ani.

Tinerii liberali maramureseni si-au exclus presedintele. Motivul - a facut campanie pentru alti candidati la alegerile prezidentiale

Presedintele Tineretului National Liberal Maramures, Andrei Hoban a pierdut functia de vicepresedinte in cadrul BPN TNL Romania ca urmare a faptului ca acesta a facut campanie la alegerile prezidentiale din luna noiembrie pentru alti candidati decat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis ii multumeste lui David Cameron

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, i-a multumit, joi, premierului britanic David Cameron pentru scrisoarea de felicitare pe care i-a adresat-o si l-a asigurat de intregul sau sprijin pentru intarirea relatiilor dintre cele doua tari.

Autograful in original al lui Klaus Iohannis, vandut pe internet cu 100 de euro!

Dupa ce a beneficiat de o sustinere incredibil de mare din partea romanilor in campania pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, pe care l-a si castigat de altfel, Klaus Iohannis a devenit cel mai iubit presedinte european, iar mai nou, autograful sa in original este scos la licitatie pe internet!.

Paruiala dintre Monica si Elena continua si dupa alegerile prezidentiale

Foste colege in PDL, Elena Udrea si Monica Macovei continua sa-si trimita sageti de la distanta chiar si dupa ce campania pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat.

Avertismente pentru focsanenii care au avut curajul sa demonstreze in strada inainte de alegerile prezidentiale

Inspectoratul de Jandarmi Vrancea a intocmit procese verbale pentru vrancenii care si-au manifestat solidaritatea cu romanii din diaspora care nu au putut vota la alegerile prezidentiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )