Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis ii multumeste lui David Cameron

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis ii multumeste lui David Cameron

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, i-a multumit, joi, premierului britanic David Cameron pentru scrisoarea de felicitare pe care i-a adresat-o si l-a asigurat de intregul sau sprijin pentru intarirea relatiilor dintre cele doua tari. continuă pe România Liberă

Iohannis: ii multumesc premierului David Cameron pentru frumoasa scrisoare de felicitare. il asigur de tot sprijinul meu

Presedintele ales Klaus Iohannis i-a multumit astazi premierului britanic David Cameron pentru scrisoarea de felicitare pe care i-a trimis-o cu ocazia alegerii sale in functia de presedinte al Romaniei si l-a asigurat pentru de tot sprijinul sau pentru intarirerea relatiilor bilaterale dintre cele douap tari.

Klaus Iohannis va efectua o vizita privata in SUA

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, va intreprinde, in perioada 4 - 11 decembrie, o vizita privata in Statele Unite ale Americii, informeaza un comunicat de presa remis, marti, Agerpres, de.

Klaus Iohannis demisioneaza marti de la Primaria Sibiului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va demisiona marti din functia de primar al Sibiului. Dupa 14 ani in fruntea orasului, Iohannis se pregateste sa preia, peste trei saptamani, conducerea tarii. Dupa ce.

Klaus Iohannis: il asigur pe David Cameron de intregul meu sprijin pentru intarirea relatiilor dintre tarile noastre

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, i-a multumit, joi, premierului britanic David Cameron pentru scrisoarea de felicitare pe care i-a adresat-o, printr-un mesaj postat pe Facebook. Totodata, Iohannis l-a.

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va merge la parada militara dedicata Zilei Unirii de la Alba Iulia

Romanii se pregatesc pentru marea parada militara dedicata Zilei Unirii si la Alba Iulia. Acolo va ajunge si presedintele ales, Klaus Iohannis. 1 decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am.

Klaus Iohannis, perceput in Germania ca opusul lui Viktor Orban

Cotidianul german Die Welt publica in editia sa de duminica un interviu cu presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis. Discutia dintre Iohannis si jurnalistii germani a atins si problema relatiilor dintre.

Klaus Iohannis petrece o saptamana in Palm Beach, Florida, la un prieten

Presedintele ales, Klaus Iohannis, se afla intr-o vizita de o saptamana in Statele Unite ale Americii, in statiunea Palm Beach din FloridaLiderul PNL isi viziteaza un vechi partener de tenis de la Sibiu.

Klaus Iohannis, pentru La Repubblica: Romania are nevoie de un Guvern cu politici de centru-dreapta

Klaus Iohannis e de parere ca Romania are nevoie de un Guvern cu politici de centru-dreapta. intr-un interviu pentru publicatia italiana La Repubblica, presedintele ales a vorbit despre principalele puncte ale.

A fost ARESTAT pentru ca ar fi CUMPARAT voturi pentru Klaus Iohannis. Ce le promitea alegatorilor

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia ca ar fi cumparat voturi pentru Klaus Iohannis din bani publici. Practic, in calitate de sef al.

Klaus Iohannis, interviu pentru La Repubblica: Este necesar un Guvern de centru-dreapta. Romania vrea o Europa puternica

Romania este o democratie solida care doreste o Europa puternica, afirma presedintele-ales, Klaus Iohannis, intr-un interviu acordat ziarului La Repubblica, pledand pentru unitate, pentru implementarea programului sau politic si subliniind ca este necesar un Guvern cu politici de centru-dreapta, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )