Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis: Am fost convins ca voi castiga alegerile. Este nevoie de un sistem de invatamant dual, similar cu ceea ce exista in Germania

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Am fost convins ca voi castiga alegerile. Este nevoie de un sistem de invatamant dual, similar cu ceea ce exista in Germania

Intr-un interviu pentru Deutche Welle, la trei saptamani de la victoria zdrobitare in alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis a declarat ca, in momentul in care s-a inscris in cursa electorala, a fost convins ca va castiga. continuă pe România Liberă

Subiectiv: Klaus Iohannis se astepta sa castige alegerile prezidentiale

Razvan Dumitrescu a difuzat, in editia de vineri a emisiunii Subiectiv, un fragment dintr-un interviu acordat de presedintele ales Klaus Iohannis prestigioasei publicatii germane Deutsche Welle, in care afirma.

UPDATE. Klaus Iohannis: A fost o onoare sa fiu primar timp de 14 ani

UPDATE 13:10 - Marti a fost ultima zi a lui Klaus Iohannis in calitate de primar al Sibiului. Iohannis a declarat, in cadrul ultimei sale conferinte de presa din aceasta pozitie, ca a fost o onoare si a multumi.

Klaus Iohannis, pentru Deutsche Welle: Am fost cu adevarat convins de la bun inceput ca voi castiga

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat pentru Deutsche Welle ca a fost convins de la bun inceput ca va castiga alegerile prezidentiale. Am fost cu adevarat convins de la bun inceput ca voi castiga.

VIDEO Klaus Iohannis pentru DW: E nevoie de un sistem de invatamant dual, similar cu ceea ce exista in Germania

Am fost convins de la bun inceput ca voi castiga, spune Klaus Iohannis, la aproape trei saptamani de la victoria zdrobitare in alegerile prezidentiale, intr-un interviu in limba germana pentru Deutsche Welle. O victorie pe care multi - politicieni si observatori, deopotriva - au considerat-o surprinzatoare.

FOTO Cel mai in varsta votant al lui Klaus Iohannis. Maramureseanul a primit in dar un afis semnat chiar de presedinte

A votat la alegerile prezidentiale la varsta de 105 ani. Este cel mai varsta votant al presedintelui ales Klaus Iohannis si de Mos Nicolae implineste venerabila varsta de 106 ani.

Cel mai in varsta votant al lui Klaus Iohannis. Maramureseanul a primit in dar un afis semnat chiar de presedinte

A votat la alegerile prezidentiale la varsta de 105 ani. Este cel mai varsta votant al presedintelui ales Klaus Iohannis si de Mos Nicolae implineste venerabila varsta de 106 ani.

Klaus Iohannis, in La Repubblica: Este necesar un Guvern de centru-dreapta. Romania vrea o Europa puternica

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a declarat intr-un interviu acordat ziarului italian La Repubblica ca Romania este o democratie solida care doreste o Europa puternica, pledand pentru unitate, pentru implementarea programului sau politic si subliniind ca este necesar un Guvern cu politici de centru-dreapta. Au trecut 25 de ani au fost succese si insuccese, acum sa privim spre viitor. Situatia complexa dintre Est si Vest necesita o actiune europeana comuna. Iar eu sunt increzator intr-un parteneriat din ce in ce mai amplu cu Italia.

Klaus Iohannis, interviu pentru La Repubblica: Este necesar un Guvern de centru-dreapta. Romania vrea o Europa puternica

Romania este o democratie solida care doreste o Europa puternica, afirma presedintele-ales, Klaus Iohannis, intr-un interviu acordat ziarului La Repubblica, pledand pentru unitate, pentru implementarea programului sau politic si subliniind ca este necesar un Guvern cu politici de centru-dreapta, relateaza Mediafax.

Care este ADEVARATUL motiv pentru care Klaus Iohannis pleaca in America. Iata cu CINE se intalneste in SUA

Presedintele ales, Klaus Iohannis, si-a prezentat demisia marti din functia de primar al Sibiului, iar pana pe 22 decembrie, cand va depune juramantul pentru cea mai importanta functie in stat, isi va.

A fost ARESTAT pentru ca ar fi CUMPARAT voturi pentru Klaus Iohannis. Ce le promitea alegatorilor

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia ca ar fi cumparat voturi pentru Klaus Iohannis din bani publici. Practic, in calitate de sef al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )