Libnet.ro
UNICEF

14:30

Subsolul Muzeului de Arta din Drobeta Turnu Severin a fost inundat, dupa ce canalizarea a cedat

B1 B1,
Subsolul Muzeului de Arta din Drobeta Turnu Severin a fost inundat, dupa ce canalizarea a cedat

Dupa ce canalizarea a cedat in urma catitatii de apa acumulate, subsolul Muzeului de Arta din Drobeta Turnu Severin a fost inundat, joi dimineata, relateaza Mediafax. in subsol erau depozitate diferite. continuă pe B1

Subsolul Muzeului de Arta din Turnu Severin a fost inundat

Subsolul Muzeului de Arta din Drobeta Turnu Severin a fost inundat joi dimineata, in urma ploilor torentiale. Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri seara o avertizare cod galben de averse de ploaie, descarcari electrice si grindina pentru judetul Mehedinti.

O soferita neatenta a bagat un severinean in spital

Un barbat din Drobeta Turnu Severin, administratorul unei firme de interfoane, a ajuns joi seara la Spitalul Judetean Mehedinti in stare grava, in urma unui accident de circulatie care a avut loc in municipiul Drobeta Turnu Severin.

Patru persoane ranite din cauza unui sofer neatent

Patru persoane au ajuns miercuri la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin, in urma unui accident de circulatie care a avut loc in municipiu.

Accident pe DN 67, in localitatea Halanga

Doua persoane au ajuns in aceasta dupa-amiaza la spital, in urma unui accident de ciculatie petrecut in localitatea mehedinteana Halanga. Victimele au suferit mai multe traumatisme, la aceasta ora fiind investigate medical la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin.

Strandul termal de la Turnu Severin, oaza de relaxare si sanatate

Strandul termal din cartierul severinean Schela Cladovei si-a deschis portile la acelasi tarif de intrare ca anul trecut si in conditii maxime de igiena. Este de altfel singurul strand deschis pana la aceasta ora in Drobeta Turnu Severin, plaja Drobeta amenajata pe malul Dunarii fiind inchisa.

Medici noi si investitii pe masura la Spitalul Judetean de Urgente Mehedinti

In ciuda lipsei de medici din tara, Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin a reusit performanta sa angajeze de la inceputul anului noi medici pentru mai multe specialitati.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )