Libnet.ro
UNICEF

22:30

Suceava: Un copil a murit din cauza arsurilor provocate de apa fierbinte cu care urma sa fie spalat

România Liberă România Liberă,
Suceava: Un copil a murit din cauza arsurilor provocate de apa fierbinte cu care urma sa fie spalat

Un copil de un an si trei luni a murit, duminica, la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, unde a fost dus in stare grava, cu arsuri pe 75 la suta din suprafata corpului, provocate de apa fierbinte cu care urma sa i se faca baie. continuă pe România Liberă

Un copil de un an din Suceava a murit din cauza arsurilor provocate de apa fierbite cu care urma sa i se faca baie

Un copil de un an si trei luni a murit, duminica, la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, unde a fost dus in stare grava, cu arsuri pe 75 la suta din suprafata corpului, provocate de apa fierbinte cu care urma.

Un copil de un an a murit din cauza arsurilor provocate de apa fierbinte cu care se spala

Un copil in varsta de un an si trei luni a murit, duminica, la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, unde a fost dus in stare grava, cu arsuri pe 75 la suta din suprafata corpului, provocate de apa fierbinte cu care urma sa i se faca baie, relateaza Mediafax.

Patru frati au ajuns in spital in stare grava, din cauza parintilor. Copiii au fost tinuti nemancati

Patru frati cu varste cuprinse intre un an si opt ani au ajuns in spital in stare grava, din cauza parintilor. Copiii au fost tinuti nemancati si au mai multe probleme de sanatate din cauza lipsei de.

CA al ArcelorMittal Hunedoara va propune actionarilor dizolvarea societatii, din cauza pierderilor

Combinatul ArcelorMittal Hunedoara este la un pas de dizolvare din cauza pierderilor acumulate in ultimii ani care au condus la scaderea activului net raportat la capitalul social, sub limita prevazuta de lege, informeaza Mediafax.

Transilvania: Strandurile renovate, neglijate de turisti, din cauza vremii urate

In aceasta vara, strandurile transilvanene in care administratorii au facut investitii masive nu au reusit sa atraga prea multi clienti, din cauza vremii capricioase, relateaza Mediafax.

Zeci de gospodarii si suprafete intinse de teren au fost inundate in Teleorman din cauza ploilor abudente

Terenuri agricole si pasuni, dar si zeci de gospodarii au fost inundatem, in Teleorman, din cauza ploilor abundente din ultimele zile, scrie Mediafax. Astfel, comunele Silistea Gumesti, Necsesti si .

Circulatia pe DN1A, intrerupta din cauza ploii abundente

Circulatia rutiera pe DN1A este intrerupta pe ambele sensuri in zona localitatilor valcene Malaia si Voineasa, dupa ce, pe fondul precipitatiilor abundente din aceasta seara, pe carosabil au ajuns aluviuni si o cantitate mare de apa, informeaa centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Utile: Cum pot distruge parintii dintii copiilor, dandu-le alimente sanatoase; Dieta disociata ne poate imbolnavi de diabet; Alimentele devin bomba din cauza caldurii! Sfaturi pentru siguranta alimentelor pe timp de vara

Epidurala la nastere scade riscul de depresie postnatala. Psihiatrii explica care este impactul durerii asupra mamelor. Femeile care cer o anestezie epidurala inainte de a naste sunt mai putin expuse riscului de a dezvolta o depresie postnatala. Alegeti banane verzi si nu mancati piureuri. Pentru o dieta sanatoasa, evitati sa faceti piure de cartofi si sa gatiti cu ulei de masline, mancati banane verzi si beti multa apa. Acestea sunt principalele sfaturi.

Verdict oficial: Peaches Geldof a murit din cauza unei supradoze de heroina

La trei luni de la moartea prematura a celebrei Peaches Geldof, fiica muzicianului Bob Geldof, medicii legisti au dezvaluit adevarata cauza a mortii sale. Modelul si vedeta de televiziune a murit pe 7 aprilie, la varsta de 25 de ani, decesul venind in urma unei supradoze de heroina.

Japonia: Trei persoane au murit si 1.200 au fost spitalizate din cauza valului de caldura

Valul de caldura care afecteaza de saptamana trecuta Japonia a dus, numai in cursul zilei de vineri, la decesul a trei persoane si la spitalizarea a peste 1. 200, din care circa 15 in stare grava, arata datele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )