Libnet.ro
UNICEF

21:15

Circulatia pe DN1A, intrerupta din cauza ploii abundente

România Liberă România Liberă,
Circulatia pe DN1A, intrerupta din cauza ploii abundente

Circulatia rutiera pe DN1A este intrerupta pe ambele sensuri in zona localitatilor valcene Malaia si Voineasa, dupa ce, pe fondul precipitatiilor abundente din aceasta seara, pe carosabil au ajuns aluviuni si o cantitate mare de apa, informeaa centrul Infotrafic al Politiei Romane. continuă pe România Liberă

Zeci de gospodarii si suprafete intinse de teren au fost inundate in Teleorman din cauza ploilor abudente

Terenuri agricole si pasuni, dar si zeci de gospodarii au fost inundatem, in Teleorman, din cauza ploilor abundente din ultimele zile, scrie Mediafax. Astfel, comunele Silistea Gumesti, Necsesti si .

Patru frati au ajuns in spital in stare grava, din cauza parintilor. Copiii au fost tinuti nemancati

Patru frati cu varste cuprinse intre un an si opt ani au ajuns in spital in stare grava, din cauza parintilor. Copiii au fost tinuti nemancati si au mai multe probleme de sanatate din cauza lipsei de.

CA al ArcelorMittal Hunedoara va propune actionarilor dizolvarea societatii, din cauza pierderilor

Combinatul ArcelorMittal Hunedoara este la un pas de dizolvare din cauza pierderilor acumulate in ultimii ani care au condus la scaderea activului net raportat la capitalul social, sub limita prevazuta de lege, informeaza Mediafax.

Transilvania: Strandurile renovate, neglijate de turisti, din cauza vremii urate

In aceasta vara, strandurile transilvanene in care administratorii au facut investitii masive nu au reusit sa atraga prea multi clienti, din cauza vremii capricioase, relateaza Mediafax.

Suceava: Un copil a murit din cauza arsurilor provocate de apa fierbinte cu care urma sa fie spalat

Un copil de un an si trei luni a murit, duminica, la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, unde a fost dus in stare grava, cu arsuri pe 75 la suta din suprafata corpului, provocate de apa fierbinte cu care urma sa i se faca baie.

Japonia: Trei persoane au murit si 1.200 au fost spitalizate din cauza valului de caldura

Valul de caldura care afecteaza de saptamana trecuta Japonia a dus, numai in cursul zilei de vineri, la decesul a trei persoane si la spitalizarea a peste 1. 200, din care circa 15 in stare grava, arata datele.

O cursa Air Canada, intarziata din cauza atacurilor cu rachete, la Tel Aviv

O cursa Air Canada care venea de la Toronto a fost nevoita sa efectueze manevre de asteptare in apropierea aeroportului din Tel Aviv, in contextul unor atacuri cu racheta semnalate in zona. Cu opt kilometri.

Pentru ce suna romanii la linia de telefon anticoruptie: 'Imi dai zece mii?' sau 'Ma doare coloana din cauza unuia cu capacitati paranormale'

Desi este cunoscut faptul ca romanii fac in dese randuri haz de necaz, acestia se pare ca nu se dezmint nici din a apela telefonic servicii destinate cu totul si cu totul altor teme sau subiecte. Este si cazul liniei TelVerde anticoruptie, infiintata.

Ce se intampla cu dantura noastra din cauza alimentatiei moderne

Regimul alimentar de zi cu zi dauneaza mai mult danturii decat cele din epocile trecuta, pentru ca permite dezvoltarea unor bacterii in cavitatea bucala care favorizeaza putrezirea dintilor. Desi oamenii moderni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )