Libnet.ro
UNICEF

19:00

Japonia: Trei persoane au murit si 1.200 au fost spitalizate din cauza valului de caldura

Antena3 Antena3,
Japonia: Trei persoane au murit si 1.200 au fost spitalizate din cauza valului de caldura

Valul de caldura care afecteaza de saptamana trecuta Japonia a dus, numai in cursul zilei de vineri, la decesul a trei persoane si la spitalizarea a peste 1. 200, din care circa 15 in stare grava, arata datele. continuă pe Antena3

ACCIDENT GRAV la Ovidiu, in judetul Constanta: Trei persoane au murit CARBONIZATE

Trei persoane au murit arse de vii, in urma unui grav accident rutier produs, vineri seara, pe podul din localitatea Ovidiu, judetul Constanta, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit de un microbuz plin cu pasageri si a luat foc, informeaza B1tv.

Trei persoane suspectate ca au trimis copii sa cerseasca in Franta, ridicate de anchetatori

Trei persoane din orasul ialomitean Tandarei, suspectate ca ar fi trimis in Franta, la cersit, mai multi copii, au fost ridicate, marti dimineata, de politistii specializati in combaterea crimei.

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost dus din nou in arest

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost dus din nou in arest. Curtea de Apel Bucuresti a acceptat propunerea procurorilor de a-l rearesta la Carabulea pentru ca ar fi incalcat conditiile controlului judiciar.

John Kerry: Zborurile spre Israel au fost suspendate din motive de securitate

Ordinul care interzice companiilor aeriene americane sa efectueze zboruri in zona Israelului a fost emis din motive de securitate, i-a spus, marti, secretarul de Stat american John Kerry premierului israelian Benjamin.

Val de caldura in Japonia! Peste 3.000 de persoane au fost spitalizate

Japonia se confrunta cu un val de caldura sufocanta, care a condus la spitalizarea a peste 3. 000 de persoane saptamana trecuta, a anuntat miercuri Agentia pentru gestionarea dezastrelor, preluata de.

Japonia: Peste 3.000 de persoane au fost spitalizate in ultima saptamana din cauza caldurii

Peste 3. 000 de japonezi au fost internati la spital in ultima saptamana din cauza caldurii excesive, instalate dupa sezonul ploios si un taifun care a provocat pagube importante in sud-vestul.

UPDATE: Trei persoane ucise la Constanta de un barbat eliberat recent din penitenciar. Barbatul a fost prins

55: Principalul suspect in cazul uciderii a doua femei si a unui tanar de 19 ani, intr-o casa din municipiul Constanta, a fost prins de politisti, joi dimineata, dupa aproximativ 12 ore de cautari, in localitatea Cumpana.

UPDATE: Trei persoane ucise la Constanta de un barbat eliberat recent din penitenciar. Barbatula fost prins

Doua femei si un tanar de 19 ani au fost ucisi intr-o casa din municipiul Constanta de catre un barbat eliberat recent din penitenciar.

UPDATE: Trei persoane ucise la Constanta de un barbat eliberat recent din penitenciar. Principalul suspect, retinut

55: Principalul suspect in cazul uciderii a doua femei si a unui tanar de 19 ani, intr-o casa din municipiul Constanta, a fost prins de politisti, joi dimineata, dupa aproximativ 12 ore de cautari, in localitatea Cumpana.

Tanarul care a injunghiat doua persoane in Satul de Vacanta din Mamaia s-a predat

Un tanar de 28 de ani, care la sfarsitul saptamanii trecute a injunghiat doua persoane in Satul de Vacanta din Mamaia, in urma unui conflict izbucnit la o terasa, s-a predat politiei, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )