Libnet.ro
UNICEF

21:15

Suedia a castigat Trofeul Carpati la handbal feminin, dupa ce a invins in finala Romania

Antena3 Antena3,
Suedia a castigat Trofeul Carpati la handbal feminin, dupa ce a invins in finala Romania

Reprezentativa de handbal feminin a Suediei a castigat, sambata, la Cluj-Napoca, Trofeul Carpati, dupa ce a invins in finala nationala Romaniei, cu scorul de 26-17 14-6), transmite Mediafax. Cele mai multe. continuă pe Antena3

Nationala de handbal feminin a invins Brazilia si s-a calificat in finala la Trofeul Carpati

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a castigat, vineri seara, cel de-al doilea meci din cadrul Trofeului Carpati, in fata reprezentativei Braziliei, scor 27-19, si a acces in finala competitiei,.

Brazilia, locul trei la Trofeul Carpati

Reprezentativa de handbal feminin a Germaniei a invins, sambata, cu scorul de 25-20 12-9), echipa Braziliei, si s-a clasat pe locul trei la Trofeul Carpati, competitie ce se desfasoara in Sala Polivalenta.

Trofeul Carpati: Nationala de handbal a Romaniei a invins campioana mondiala. Cine urmeaza in finala

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a castigat, vineri seara, cel de-al doilea meci din cadrul Trofeului Carpati, in fata reprezentativei Braziliei, scor 27-19, si a acces in finala competitiei.

Campioana mondiala la handbal feminin joaca la Cluj. Azi incepe Trofeul Carpati

Romania organizeaza si participa vineri si sambata la Trofeul Carpati, un turneu amical de gala in cadrul caruia tricolorele vor intalni trei nationale de top din handbalul mondial.

HANDBAL Germania a invins Brazilia, in finala mica de la Trofeul Carpati

Germania s-a impus in finala mica de la Trofeul Carpati, terminand competitia pe locul al treilea. Nemtii au invins, sambata, Brazilia, scor final 25-20.

Handbal feminin: 7.000 de spectatori au asistat la o victorie magnifica a Romaniei, 27-19 cu Brazilia

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost arhiplina cu ocazia primelor meciuri de la Trofeul Carpati. Romania a batut campioana mondiala Brazilia si va juca sambata in finala contra Suediei.

Povestea care a stat in spatele schimbarii imaginii nationalei de handbal feminin a Romaniei: Pe langa Voronet, Sapanta si Nadia Comaneci, ne dorim sa se vorbeasca in lume si despre handbalul romanesc

Federatia Romana de Handbal a demarat un amplu proces de rebranding al sportului de echipa cu cel mai mare succes. Despre aceasta campanie am stat de vorba cu Lorand Balint, initiatorul acestui proiect. Visul nostru este ca fiecare roman sa fie mandru cu handbalul romanesc. Atunci cand sunt intrebati ce e fain in Romania, sa povesteasca despre Voronet, Sapanta si Nadia Comaneci, dar sa includa si handbalul printre ele, a precizat Lorand pentru HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )