Libnet.ro
UNICEF

14:15

De ce sunt intangibili regii din tiganie. Averile de care ANAF nu indrazneste sa se atinga

Antena3 Antena3,
De ce sunt intangibili regii din tiganie. Averile de care ANAF nu indrazneste sa se atinga

Lor le place luxul, dar sunt oamenii extremelor. in timp ce unii romi sunt foarte bogati, altii traiesc de pe o zi pe alta. Din prima categoria face parte, spre exemplu, liderul clanului Carpacilor. continuă pe Antena3

Fostul principe Nicolae va anunta cine sunt cele doua persoane din Casa Regala care l-au scos din linia de succesiune

Fostul principe Nicolae, cel care a incercat, acum cateva zile, fara succes, sa-l vada pe bunicul sau, regele Mihai, urmeaza sa dezvaluie cine sunt cele doua persoane din cadrul Casei Regale care au determinat excluderea lui din linia de succesiune.

Anuntul facut de consilierul Regelui Mihai: Sunt ultimele ore din viata Majestatii Sale

Sunt momente critice la resedinta Regelui Mihai din Elvetia. Majestatea Sa Regele este in stare grava. Este destul de trist si ingrijorator pentru ca Majestatea Sa este intr-o stare de .

Suntem pregatiti? Cum vad bancile din Romania masura care promite sa revolutioneze sectorul financiar

Bancile din Romania sunt cu un pas in urma celor din Vestul Europei si in urma altor tari din Europa Centrala si de Est in ce priveste implementarea PSD 2. Una din cauzele acestei intarzieri ar putea fi lipsa de claritate in ce priveste cadrul.

Ponta, despre inaugurarea noului stadion din Craiova:Eu doream sa vin si nu am fost invitat, Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina.Din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta

Victor Ponta spune ca ii pare rau ca nu a fost invitat vineri seara la inaugurarea noului stadion din Craiova, unde ar fi venit cu mare placere: eu doream sa vin si nu am fost invitat - Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina/ asa ca din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta.

Sase masini avariate in urma accidentului din Capitala, dintre care patru cuprinse de flacari

Sase autoturisme au fost avariate, marti seara, intr-un accident iar patru au fost cuprinse de incendiu, pe str. Baicului din Capitala si o persoana a decedat, anunta ISU.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )