Libnet.ro
UNICEF

01:05

Supa de porumb. Cea mai buna reteta a verii

Adevărul Adevărul,
Supa de porumb. Cea mai buna reteta a verii

De cate ori prepar aceasta supa de porumb simt ca in sfarsit e vara. Aceasta supa este uimitoare, dar cheia este porumbul de buna calitate, pentru ca aroma este cea mai importanta parte a acestei retete a verii. Evita sa folosesti porumb congelat. continuă pe Adevărul

Cea mai simpla reteta de rulada cu zmeura

Se intampla de multe ori sa ni se faca pofta de ceva dulce. Ba mai mult, ni se face pofta de un anumit preparat, o anumita prajitura sau o anumita umplutura. De data aceasta ni s-a facut pofta de cea mai simpla reteta de rulada cu zmeura, o reteta care se poate prepara in maximum o ora si in care vei folosi fructe de sezon.

Israelul si Egiptul se bucura de cea mai buna perioada din istorie (VIDEO)

Dupa decenii de razboi, intre Israel si Egipt, cu privire la dezvoltarea regiunii, s-a ajuns in prezent la o alianta complexa. Aceasta este una dintre cele mai bune vremurilor pe care le-am avu.

VIDEO De ce activitatea fizica nu este cea mai buna strategie pentru a slabi

In materialul video de mai jos, cercetatorii din domeniul nutritiei arata de ce efortul fizic nu este cel mai bun mod de a pierde in greutate. Asta nu inseamna ca exercitiile fizice nu sunt benefice pentru starea generala de sanatate, tonifierea musculaturii si diminuarea stratului de grasime, ci faptul ca organismul uman tinde sa arda mai multe calorii in starea de repaus, decat in miscare. In plus, rutina exercitiilor fizice aduce cu sine comportamentul compensatoriu si modificarile metabolice legate de varsta, care pot impiedica, in cele din urma, pierderea kilogramelor nedorite.

Cardul european de sanatate vs. asigurarea medicala. Care e cea mai buna alegere pentru concediu

Romanii care vor sa plece in strainatate au doua posibilitati pentru a se asigura din punct de vedere medical atunci cand isi fac concediul in strainatate: cardul european de asigurari, pe care il pot obtine doar cei care isi platesc contributia la.

Cea mai buna friptura picanta cu rozmarin

Am pregatit pentru voi o reteta absolut delicioasa de friptura picanta cu rozmarin. Ai nevoie de mai mult timp pentru a o prepara, pentru ca aceasta carne trebuie sa fie frageda, dar, rezultatul final merita cu prisosinta intreaga osteneala.

Cardul european de sanatate vs. asigurarea medicala. Care e cea mai buna alegere pentru concediu

Romanii care vor sa plece in strainatate au doua posibilitati pentru a se asigura din punct de vedere medical atunci cand isi fac concediul in strainatate: cardul european de asigurari, pe care il pot obtine doar cei care isi platesc contributia la sanatate si asigurarea medicala.

Cea mai buna prajitura cu fructe

Profita de fructele din aceasta perioada si rasfata-te cu un desert simplu si rapid. Poti inlocui fructele din lista de ingrediente cu ce fructe iti sunt pe plac.

Cea mai mare colonie de pinguini Chinstrap, amenintata de eruptia unui vulcan

Unul dintre vulcanii din mica insula Zavodovski a arhipelagului South Sandwich din Oceanul Antarctic este activ din martie 2016. Insula adaposteste peste un milion de pinguini Chinstrap Pygoscelis antarctica), cea mai mare colonie din lume a acestei specii, potrivit Institutului britanic de cercetari antarctice BAS), care luna trecuta a detectat un cutremur de mare magnitudine in apropiere. Cercetatorii au confirmat, prin satelit, existenta a doi vulcani in eruptie in arhipelag, unul la nord pe muntele Curry de pe insula Zavodovski) si altul la sud pe muntele Sourabaya de pe insula Bristol), relateaza cotidianul spaniol ABC.

Franta: Cea mai lunga demonstatie matematica din lume a fost deslusita dupa 35 de ani

In Franta, la Centrul National de Cercetari Stiintifice CNRS) a fost prezentata cea mai lunga demonstatie matematica, aceasta fiind deslusita dupa 35 de ani in care generatii de cercetatori au.

Dani Otil, despre cea mai grea decizie a vietii sale: A fost un pariu cu mine si cu viata

Este unul dintre cei mai indragiti prezentatori, dar Dani Otil recunoaste ca nu mereu i-a fost usor. Vedeta Antenei 1 si-a amintit de cea mai grea decizie pe care a avut-o de luat in viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )