Libnet.ro
UNICEF

17:01

Un barbat din Targu Jiu ajuns la spital cu lovituri pe corp sustine ca a fost batut de politisti

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Targu Jiu ajuns la spital cu lovituri pe corp sustine ca a fost batut de politisti

Un barbat de 38 de ani, din Targu Jiu, ajuns la spital, joi, cu mai multe lovituri pe corp, sustine ca a fost batut de mai multi politisti, IPJ Gorj confirmand deschiderea unei anchete pentru a clarifica faptele sesizate de acesta, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Nou atac al maidanezilor: O fetita din Targu Jiu, la spital dupa ce a fost muscata de un caine in zona soldului

O fetita de opt ani a ajuns la spital, astazi, dupa ce a fost muscata de un caine, in zona soldului, la Targu Jiu. Potrivit directorului Serviciului de Ambulanta Gorj, Dan Valceanu, o ambulanta a adus-o pe f.

Si-au impartit averea cu toporul. O familie de romi a speriat un cartier din Targu-Jiu

Locuitorii unui cartier din Targu-Jiu au fost martorii unui scandal cu bate, furci si topoare. Mai multi romi s-au luat la bataie si nu au putut fi opriti decat de mascati. Romii s-au luat la bataie din cauza u.

Cea mai mica femeie si cel mai inalt barbat din lume stau fata in fata in platoul emisiunii Acces direct, in aceasta dupa-amiaza!

Emisiunea Acces direct de la Antena 1 reincepe astazi cu o editie speciala in cadrul careia Simona Gherghe ii va prezenta publicului pe cea mai mica femeie Joyti Amge) si cel mai inalt barbat din lume Sultan Kosen). Continue reading .

Lotul echipei Pandurii Targu Jiu pentru grupele Ligii Europa

Formatia Pandurii Tg. Jiu a trimis la UEFA lotul de jucatori pentru participarea in grupele Europa League. Vedeti mai jos cum arata foaia oficiala trimisa de gorjeni la Nyon.

Dupa ce s-a imbatat, un barbat din Botoroaga a dat foc locuintei

Un barbat din Botoroaga a ajuns in vizorul politiei dupa ce a dat foc propriei sale locuintei. Barbatul a avut o altercatie cu tatal sau si, dupa ce s-a imbatat, s-a razbunat dand foc casei.

Descoperire impresionanta de la inceputul secolului al XV-lea. Un barbat din Valcea a gasit o adevarata COMOARA ingropata in pamant

Un localnic dintr-o comuna din Valcea a descoperit peste 50 de kilograme de monede de argint otomane. Barbatul a anuntat imediat autoritatile care spun ca este vorba despre cel mai mare tezaur monetar din argint.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )