Libnet.ro
UNICEF

21:30

Surpriza CFR pentru romani. Se intampla din prima zi a lui 2016

Antena3 Antena3,
Surpriza CFR pentru romani. Se intampla din prima zi a lui 2016

Tarifele biletelor de tren vor scadea cu circa 4% de la 1 ianuarie 2016, ca urmare a intrarii in vigoare a prevederilor Codului Fiscal privind reducerea TVA la 20%, informeaza CFR Calatori, printr-un comunicat . continuă pe Antena3

Aproape 2400 de locuri de munca pentru romani, in Europa

Reteaua EURES Romania asigura romanilor 2. 359 de locuri de munca vacante in Spatiul Economic European SEE). Dintre acestea, cele mai multe joburi sunt oferite de angajatorii din Spania, potrivit datelor furnizate de Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca.

Mii de locuri de munca disponibile pentru romani in Europa

Romanii au la dispozitie, prin intermediul retelei EURES Romania, 2. 359 de locuri de munca vacante in Spatiul Economic European SEE), cele mai multe joburi fiind oferite de angajatorii din Spania, potrivit.

VIDEO Test al nervilor pentru romanii intorsi din vacanta: Nu mai merg in viata mea cu trenul. Ca in Epoca de Aur ne-am simtit

Dupa feeria sarbatorilor insotite, inevitabil, de testul rezistentei in fata sarmalelor si-a cozonacilor, pentru multi dintre romani urmeaza un alt test important: intoarcerea acasa.

Parlamentarii vor pensii speciale si pentru personalul operativ din cadrul serviciilor de ambulanta. Le este interzis insa sa exprime in public opinii contrare intereselor Romaniei

Personalul profesionist de interventie din cadrul serviciilor de ambulanta ar putea beneficia de pensii speciale, fiindu-le interzis insa sa 'exprime in public opinii contrare intereselor Romaniei', potrivit unei initiative legislative depuse la Senat de un grup de 82 de parlamentari, scrie Mediafax.

Parlamentarii vor pensii speciale si pentru personalul operativ din cadrul serviciilor de ambulanta

Personalul profesionist de interventie din cadrul serviciilor de ambulanta ar putea beneficia de pensii speciale, fiindu-le interzis insa sa 039;039;exprime in public opinii contrare intereselor Romaniei039;039;, potrivit unei initiative legislative depuse la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )