Libnet.ro
UNICEF

23:30

Surpriza de la Florin de la Hi-Q. A devenit din nou tata

Antena3 Antena3,
Surpriza de la Florin de la Hi-Q. A devenit din nou tata

S-a retras pentru o vreme din atentia publicului, dar Florin de la Hi-Q nu a stat degeaba. Si asta pentru ca interpretul si-a marit familia. continuă pe Antena3

Comisia Europeana critica din nou ritmul lent al aplicarii cotelor obligatorii de refugiati

Comisia Europeana a cerut din nou statelor membre ale UE sa intensifice relocarea refugiatilor ajunsi in Grecia si Italia, pana in prezent fiind redistribuiti numai 1. 145 din cei 160. 000 de migranti mentionati in sistemul cotelor obligatorii stabilit la Consiliul Justitie si Afaceri Interne din septembrie, transmite agentia EFE, preluata de Agerpres.

CEDO a condamnat din nou Romania, in dosarul Revolutiei

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a condamnat din nou Romania, in dosarul Revolutiei, pentru lipsa unei anchete efective in acest dosar.

Negrul e din nou la putere! Cele mai frumoase 7 tinute de la MTV Movie Awards

Negrul e din nou la putere! Criticii e moda au analizat in amanunt fotografiile de pe covorul rosu de la MTV Movie Awards si au ajuns la o parere unanima: anul acesta, se poarta in continuare negrul. Marile vedete de la Hollywood au ales tinute negre pentru marea seara, iar Cara Delevigne, Gigi Hadid si Kendall Jenner au fost favoritele criticilor.

Romania a intrat din nou pe deficit in comertul cu produse agroalimentare

Tara noastra a exportat anul trecut peste 15 milioane de tone de produse agroalimentare, in valoare de 5,73 miliarde de euro, in crestere cu 4,6% pe cantitate si cu 6% din punct de vedere valoric, comparativ cu anul 2014, insa a intrat din nou pe deficit, dupa doi ani in care a raportat excedent in comertul international cu produse agroalimentare, deoarece importurile au fost usor mai ridicate in 2015 fata de anul precedent, arata datele Ministerului Agriculturii.

Teroristii care au atacat Bruxelles, voiau sa atace din nou Franta, dar s-au reorientat din cauza anchetei politistilor

Celula terorista care a atacat Bruxellul, a ales capitala Belgiei din cauza anchetei care se apropia amenintator de ei, in Franta. Potrivit mediafax, care citeaza Parchetul federal, obiectivul acestora urma.

Ambasada Israelului la Bucuresti, din nou in alerta: Un pachet suspect a fost descoperit in perimetrul cladirii (VIDEO)

Pirotehnistii au fost chemati de urgenta la Ambasada Israelului in Bucuresti, dupa ce a fost data o alarma din cauza unui pachet suspect aflat in perimetrul cladirii, arata B1 TV. Pachetul cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )