Libnet.ro
UNICEF

23:30

Negrul e din nou la putere! Cele mai frumoase 7 tinute de la MTV Movie Awards

ADPM ADPM,
Negrul e din nou la putere! Cele mai frumoase 7 tinute de la MTV Movie Awards

Negrul e din nou la putere! Criticii e moda au analizat in amanunt fotografiile de pe covorul rosu de la MTV Movie Awards si au ajuns la o parere unanima: anul acesta, se poarta in continuare negrul. Marile vedete de la Hollywood au ales tinute negre pentru marea seara, iar Cara Delevigne, Gigi Hadid si Kendall Jenner au fost favoritele criticilor. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al femeilor.

Kate Beckinsale este una dintre cele mai frumoase actrite. Iata cum arata fiica ei

Este considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, insa Kate Beckinsale se pare ca a transmis mai departe mostenirea genetica.

FOTO Cele mai frumoase locuri din Italia

Italia beneficiaza atat de o bogatie naturala deosebita, cat si de o arhitectura spectaculoasa, iar combinatia dintre cele doua face Cizma o destinatie turistica foarte apreciata. Va prezentam in urmatoarele randuri cateva dintre cele mai frumoase locuri din Italia.

Si-au stins supararea in discoteca! Cele mai frumoase tenismene din Romania, neconvocate pentru meciul cu Germania, s-au distrat copios intr-un club

Echipa de Fed Cup a Romaniei va infrunta Germania pe 16 si 17 aprilie, intr-un duel care se va disputa in Sala Polivalenta din Cluj.

Romania a intrat din nou pe deficit in comertul cu produse agroalimentare

Tara noastra a exportat anul trecut peste 15 milioane de tone de produse agroalimentare, in valoare de 5,73 miliarde de euro, in crestere cu 4,6% pe cantitate si cu 6% din punct de vedere valoric, comparativ cu anul 2014, insa a intrat din nou pe deficit, dupa doi ani in care a raportat excedent in comertul international cu produse agroalimentare, deoarece importurile au fost usor mai ridicate in 2015 fata de anul precedent, arata datele Ministerului Agriculturii.

SUA, Turcia si Ucraina, cele mai neprietenoase tari fata de Rusia

Rusii considera ca SUA, Turcia si Ucraina sunt cele mai neprietenoase state fata de Rusia, in timp ce Belarus, China si Kazahstan au fost definite de peste jumatate dintre rusi drept tarile cele mai prietenoase si cele mai apropiate de Rusia, potrivit unui sondaj realizat de Social Opinion Fund si citat sambata de agentia Prensa Latina.

STUDIU: Anul 2015 a fost declarat anul cu cele mai putine imbolnaviri profesionale. Iata cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Conform studiului morbiditatii realizat in 2015, privind bolile profesionale, a reiesit ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut. Cei.

Cele mai in voga circuite tailor-made in destinatii exotice: idei de calatorie de la una dintre cele mai renumite agentii de turism de lux

Inca de la infiintare, in 2007, renumita agentie de turism 4Anotimpuri s-a remarcat din multitudinea de competitori datorita specializarii in crearea de vacante exotice la comanda, concepute special pentru a oferi o gama completa de trairi si experiente unice, in unele dintre cele mai exclusiviste locuri de pe glob.

Portia de ras de anul acesta: cele mai bune comedii in 2016

Cu totii avem nevoie sa vedem o comedie ocazional, in defavoarea filmelor profunde. V-am pregatit o lista cu cele mai bune comedii in 2016, si, desi unelenu au fost lansate inca, nu-i rau sa stiti la ce sa va asteptati. De asemenea, poti consulta si lista noastra cu cele mai bune comedii din 2015. Cele [].

Oana Roman trebuie sa se opereze din nou

Oana Roman trebuie sa se opereze din nou dupa ce a fost supusa mai multor interventii la abdomen cauzate de complicatiile dupa nasterea prin cezariana. Iata prin ce chinuri trece vedeta, avand inca dureri la cativa ani de la respectivele operatii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )