Libnet.ro
UNICEF

20:00

Surpriza pentru romanii care si-au deschis calculatoarele in aceasta dimineata. E o mare de verde

Antena3 Antena3,
Surpriza pentru romanii care si-au deschis calculatoarele in aceasta dimineata. E o mare de verde

Google si-a schimbat logo-ul paginii de start pentru a aminti ca data de 17 martie are o semnificatie speciala pentru toti irlandezii: Ziua Sfantului Patrick, sfantul patron al Irlandei si Islandei. continuă pe Antena3

Studiu: Romanii care cumpara online folosesc smartphone-urile mai mult pentru informare decat pentru achizitii

In jur de 42% dintre romanii care cumpara online se informeaza de pe smartphone-uri cu privire la achizitiile pe care vor sa le faca, fata de 35% anul trecut, conform unui studiu realizat de compania de cercetare de marketing Daedalus Millward Brown in.

Studiu: 35% dintre romanii care cumpara online detin o tableta

Aproximativ 35% dintre romanii care fac cumparaturi online detin un astfel de dispozitiv, in crestere de aproape trei ori fata de anul trecut 13%), potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de marketing Daedalus Millward Brown in luna.

VIDEO Solutiile Ministerului Educatiei pentru copiii care nu frecventeaza ora de Religie: Studiu la biblioteca sub supravegherea bibliotecarului, discutii de dezvoltare cu psihologul de la scoala sau o ora la sala de sport

Elevii care nu frecventeaza orele de Religie, ca urmare a solicitarii parintilor, pot participa in acel timp la discutii de dezvoltare cu psihologul de la scoala, pot face o ora de studiu la biblioteca sub supravegherea bibliotecarului sau pot merge in sala de sport. Recomandarile vin din partea secretarului general adjunct in Ministerul Educatiei, Gabriel Ispas, care a declarat pentru HotNews. ro ca sunt si invatatoare care predau Religia, dar probabil aici lucrurile vor suporta modificari in sensul in care invatatoarele sa fie mai implicate in ore. Atunci cand discutam despre conditii bugetare si despre acoperire de costuri, trebuie sa luam in calcul toate variantele posibile, inclusiv predarea orei de educatie fizica de catre invatator, predarea orei de limbi straine de catre invatator, poate fi si ideea de predare a religiei una din solutii, a continuat Ispas.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )