Libnet.ro
UNICEF

17:30

Surpriza in PNL. Gheorghe Falca preia comanda campaniei electorale in locul lui Vasile Blaga

Antena3 Antena3,
Surpriza in PNL. Gheorghe Falca preia comanda campaniei electorale in locul lui Vasile Blaga

Gheorghe Falca a fost propus de liderul PNL Alina Gorghiu sa preia functia de coordonator al campaniei liberalilor pentru alegerile parlamentare, a anuntat sambata seara vicepresedintele formatiunii Raluca. continuă pe Antena3

Gheorghe Falca, un posibil inlocuitor al lui Vasile Blaga la sefia PNL

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca este un posibil inlocuitor pentru Vasile Blaga in calitate de co-presedinte al PNL. Logica acestei eventuale mutari poate fi gasita in asa-numitul.

Victor Ponta ii raspunde lui Klaus Iohannis: Credeti ca noul dosar deschis contra mea, pentru vizita in Romania a premierului Tony Blair, se intampla din cauza campaniei electorale?

Victor Ponta i-a adresat, miercuri, o serie de intrebari presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a afirmat ca autodenuntul lui Sebastian Ghita privind teza de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-ar datora campaniei electorale.

Ioana Basescu s-a prezentat la Sectia 1 de Politie, in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009

Ioana Basescu s-a prezentat, miercuri dimineata, la Sectia 1 de Politie. Ea este cercetata sub control judiciar, in 22 septembrie, intr-un dosar legat de finantarea campaniei prezidentiale din 2009, fiind acuzata de instigare la abuz in serviciu si la spalare de bani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )