Libnet.ro
UNICEF

08:15

Gheorghe Falca, un posibil inlocuitor al lui Vasile Blaga la sefia PNL

Antena3 Antena3,
Gheorghe Falca, un posibil inlocuitor al lui Vasile Blaga la sefia PNL

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca este un posibil inlocuitor pentru Vasile Blaga in calitate de co-presedinte al PNL. Logica acestei eventuale mutari poate fi gasita in asa-numitul. continuă pe Antena3

Vasile Blaga a demisionat de la sefia PNL

Vasile Blaga a demisionat de la sefia PNL. Stire in curs de actualizare.

Vasile Blaga a DEMISIONAT de la sefia PNL. Nu va mai coordona nici campania electorala. DNA l-a pus sub control judiciar pentru trafic de influenta. E acuzat ca a colectat ilegal 700.000 de euro pentru PDL

Vasile Blaga a fost citat la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, co-presedintele PNL este suspectat de fapte de trafic de influenta ce ar fi fost savarsite in perioada 2009-2012. Nu sunt fapte savarsite in calitate de ministru.

Dacian Ciolos ar putea prelua sefia PNL: Dupa demisia lui Vasile Blaga, vechii PDL-isti pierd toata puterea pe care o exercitau in interiorul PNL

Toamna aduce schimbari radicale in PNL. Copresedintele Vasile Blaga si-a dat demisia, miercuri, dupa ce a fost pus sub control judiciar pentru ca ar fi primit mita 700. 000 de euro pentru numiri politice si.

BREAKING NEWS. Vasile Blaga a DEMISIONAT de la sefia PNL. Nu va mai coordona nici campania electorala. DNA l-a pus sub control judiciar pentru trafic de influenta. E acuzat ca a colectat ilegal 700.000 de euro pentru PDL

Vasile Blaga a fost citat la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, co-presedintele PNL este suspectat de fapte de trafic de influenta ce ar fi fost savarsite in perioada 2009-2012. Nu sunt fapte savarsite in calitate de ministru.

Vasile Blaga, sub control de judiciar pentru trafic de influenta: Copresedintele PNL ar fi primit 700.000 de euro pentru contracte si numiri politice. Acesta a demisionat de la sefia PNL (VIDEO)

UPDATE: Vasile Blaga a anuntat ca demisioneaza din functiile de copresedinte PNL si sef al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. El a anuntat, de asemenea, ca nici nu va mai candida pentru un alt.

Cine este personajul misterios din dosarul lui Vasile Blaga

Horatiu Bruno Berdila, urmarit penal pentru cumparare de influenta in dosarul DNA in care mai sunt urmariti penal si Vasile Blaga si Gheorghe Stefan 'Pinalti') este in prezent advisor la firma Business.

Vasile Blaga, audiat la DNA Ploiesti: Acesta ar fi suspect de trafic de influenta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, s-a prezentat miercuri la DNA Ploiesti pentru a fi audiat. Conform unor surse, acesta ar fi suspect de trafic de influenta. Vasile Blaga a declarat la sosire la DNA ca nu stie.

Miza executiei politice a lui Vasile Blaga

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit miercuri seara, la Antena3, despre miza executiei politicea lui Vasile Blaga. Din punctul meu de vedere, eun semnal dat lui Traian Basescu si lui Sebastian.

Elena Udrea, martor in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus de DNA sub control judiciar. Udrea a venit la audieri

Elena Udrea a venit la audieri la DNA Ploiesti, fiind citata ca martor in dosarul lui Vasile Blaga. Liderul PNL, care intre timp si-a anuntat demisia din varful PNL, a fost pus sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, prin care banii statului mergeau inapoi la partid.

Radu Banciu, despre dosarul lui Vasile Blaga: A fost plasat tocmai acum pentru a deruta atentia de la cazul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Vasile Blaga a demisionat din functia de copresedinte al PNL dupa ce a fost plasat sub control judiciar i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )