Libnet.ro
UNICEF

08:15

Victor Ponta ii raspunde lui Klaus Iohannis: Credeti ca noul dosar deschis contra mea, pentru vizita in Romania a premierului Tony Blair, se intampla din cauza campaniei electorale?

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta ii raspunde lui Klaus Iohannis: Credeti ca noul dosar deschis contra mea, pentru vizita in Romania a premierului Tony Blair, se intampla din cauza campaniei electorale?

Victor Ponta i-a adresat, miercuri, o serie de intrebari presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a afirmat ca autodenuntul lui Sebastian Ghita privind teza de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-ar datora campaniei electorale. continuă pe România Liberă

DEZVALUIRI. Afaceri ascunse de acum 10 ani. Iese la iveala modul cum si-au marit averile Gabriel Oprea si Victor Ponta la inceputul carierei politice a fostului prim-ministru. Oprea a incasat 2,5 milioane de euro

Victor Ponta si fosta lui sotie au fost doar trei luni proprietari de facto ai celor 500 mp. in acea perioada, Ponta era seful Corpului de Control al guvernului condus de Adrian Nastase, iar Gabriel Oprea prefectul Capitalei anterior sef la Rezervele Statului, ulterior la Interne, ministru delegat pentru administratie publica). in afara de partid, pe cei doi, Oprea si Ponta, ii mai lega ceva: in 2001, deci cu un an inaintea tranzactiei din Voluntari, generalul botezase copilul sotilor Ponta.

Procesul lui Klaus Iohannis, amanat. Decizia privind casa din Sibiu se da pe 7 decembrie

Curtea de Apel Pitesti a amanat pentru data de 7 decembrie termenul in procesul privind casa din Sibiu a presedintelui Klaus Iohannis, informeaza Agerpres. Familia Iohannis a formulat.

Klaus Iohannis primeste, miercuri, premiul Hermann Ehlers pentru sprijinirea statului de drept si a luptei anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis va primi, miercuri, la Kiel, premiul Hermann Ehlers 2016, acordat de Fundatia care poarta numele fostului presedinte al Parlamentului Germaniei, pentru sprijinirea statului de drept si a luptei anticoruptie, premiu despre care Iohannis a spus ca il considera ca un premiu acordat Romaniei, transmite News. ro.

Klaus Iohannis, premiat in Germania pentru lupta anticoruptie

Klaus Iohannis a primit, in Germania, miercuri seara, premiul Herman Ehlers pentrumerite deosebite in sprijinirea statului de drept si a luptei impotriva.

Victor Ponta, despre demisia lui Vasile Blaga: Se face loc pentru Ciolos sa salveze PNL. Acum va mai place, baieti?

Fostul premier Victor Ponta sustine ca demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PNL urmareste sa ii faca loc lui Dacian Ciolos sa salveze partidul.

Victor Ponta, prima reactie dupa punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga: Acum va mai place baieti?!?!

Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj pe Facebook ca reactie la ultimile stiri care il au protagonist pe fostul copresedinte PNL Vasile Blaga. Daca mai exista vreun fraier in Romania care nu a.

Klaus Iohannis si Calin Popescu-Tariceanu participa la inmormantarea fostului presedinte israelian Shimon Peres

Presedintele Klaus Iohannis si seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vor participa, vineri, la inmormantarea fostului presedinte israelian si laureat al Premiului Nobel pentru Pace, Shimon Peres, care va avea loc la cimitirul de pe Muntele Hertzl din Ierusalim.

O noua amanare in instanta in cazul casei din Sibiu pierduta de Klaus Iohannis

Magistratii de la Curtea de Apel Pitesti vor da astazi un verdict in dosarul presedintelui Klaus Iohannis privind casa din Sibiu, pierduta de familia sa. Dosarul in care se judeca contestatia.

Verdict in cazul casei din Sibiu pierdute de Klaus Iohannis

Magistratii de la Curtea de Apel Pitesti vor da astazi un verdict in dosarul presedintelui Klaus Iohannis privind casa din Sibiu, pierduta de familia sa. Dosarul in care se judeca contestatia.

Klaus Iohannis, despre scandalul echipamentelor contrafacute:Este revoltator. Responsabilii, de toata jena!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca responsabilii pentru starea foarte proasta a echipamentelor sportivilor de la ultima editie a Jocurilor Olimpice sunt de toata jena.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )