Libnet.ro
UNICEF

1 Mai.

Surpriza de proportii la Londra: Turneul Campionilor s-a decis dupa o finala fabuloasa intre Zverev si Djokovici

Adevărul Adevărul,
Surpriza de proportii la Londra: Turneul Campionilor s-a decis dupa o finala fabuloasa intre Zverev si Djokovici

Ultimul mare turneu din circuitul ATP a furnizat un rezultat total neasteptat, dupa un meci care i-a ridicat pe spectatori in picioare. continuă pe Adevărul

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, pentru prima oara rege la Londra/ Novak Djokovic, batut cu propria arma: serviciul

Alexander Zverev a reusit marea surpriza a sezonului si a castigat pentru prima oara in cariera Turneul Campionilor, dupa ce l-a invins, scor 6-4, 6-3, pe liderul mondial Novak Djokovic. Neamtul a reusit sa faca patru break-uri impotriva sarbului, care pana in finala nu pierduse niciodata pe propriul serviciu avea 36 de game-uri consecutive castigate). Zverev a devenit primul german campion la Londra dupa Boris Becker in 1995). Finala a durat doar o ora si 21 de minute. Se actualizeaza.

VIDEO Turneul Campionilor: Alexander Zverev, pentru prima oara rege la Londra/ Novak Djokovic, batut cu propria arma: serviciul

Alexander Zverev a reusit marea surpriza a sezonului si a castigat pentru prima oara in cariera Turneul Campionilor, dupa ce l-a invins, scor 6-4, 6-3, pe liderul mondial Novak Djokovic. Neamtul a reusit sa faca patru break-uri impotriva sarbului, care pana in finala nu pierduse niciodata pe propriul serviciu avea 36 de game-uri consecutive castigate). Zverev a devenit primul german campion la Londra dupa Boris Becker in 1995). Finala a durat doar o ora si 21 de minute.

SOC la Turneul Campionilor! Roger Federer, ELIMINAT in semifinale, dupa un meci DRAMATIC cu Zverev. Neamtul, HUIDUIT de public (VIDEO)

Marele campion elvetian Roger Federer 3 ATP) a fost eliminat, sambata, de la Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce a fost invins de germanul Alexander Zverev 5 ATP). Meciul a fost unul extrem de disputat,.

VIDEO Federer, in semifinale la Turneul Campionilor dupa un meci perfect

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor si a catigat grupa din care a facut parte, alaturi de Anderson, Nishikori si Thiem.

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, primul finalist dupa ce l-a nvins surprinzator pe Roger Federer

Alexander Zverev a produs una dintre surprizele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins in semifinale pe Roger Federer, scor 7-5, 7-65). Meciul a durat o ora si 37 de minute. Se actualizeaza.

VIDEO Turneul Campionilor: Novak Djokovic, victorii pe linie n grupa dupa ce a trecut de Marin Cilic

Novak Djokovic a obtinut a treia victorie in Grupa Guga Kuerten a Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins, scor 7-67), 6-2, pe Marin Cilic. Deja castigator al grupei, sarbul a mai obtinut 200 de puncte in clasamentul ATP, fiind singurul jucator neinvins de la Londra. Meciul a durat o ora si 36 de minute.

SOC la Turneul Campionilor: La doar 21 de ani, Alexander Zverev l-a SPULBERAT pe Djokovic in finala, dupa ce trecuse si de Federer (FOTO, VIDEO)

Surpriza imensa in finala Turneului Campionilor! Germanul Alexander Zverev 5 ATP) l-a invins duminica pe marele favorit, sarbul Novak Djokovic1 ATP), in doua seturi, cu scorul de 6-4, 6-3, si a.

VIDEO Roger Federer, n semifinale la Turneul Campionilor (6-4, 6-3 cu Kevin Anderson)

Roger Federer si-a reglat jocul dupa infrangerea surprinzatoare cu Kei Nishikori, iar dupa victoria cu Dominic Thiem a venit cea de joi seara cu Kevin Anderson 6-4, 6-3). in urma acestui succes, elvetianul a obtinut calificarea in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, n semifinale - Isner si Cilic, eliminati

Alexander Zverev a obtinut calificarea in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra dupa ce l-a invins, scor 7-65), 6-3, pe John Isner, intr-un adevarat duel al serviciilor puternice. Succesul germanului i-a eliminat din competitie pe John Isner adversarul de vineri) si pe Marin Cilic.

Alexander Zverev a castigat Turneul Campionilor de la Londra. Performanta vietii pentru tenismenul german VIDEO

Tanarul tenisman german Alexander Zverev l-a invins pe sarbul Novak Djokovic, numarul unu mondial, cu 6-4, 6-3, duminica, in finala Turneului Campionilor, Nitto ATP Finals, desfasurata la O2 Arena din.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 1 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )