Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza de la Radu BANCIU: Ce a putut sa spuna despre Simona HALEP (VIDEO)

B1 B1,
Surpriza de la Radu BANCIU: Ce a putut sa spuna despre Simona HALEP (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Baraau comentat in editia de vineri a emisiunii Unspe Metri prestatia din ultima perioada a Simonei Halep. Desi a afirmat ca Halep si-a pierdut placerea de a. continuă pe B1

Radu Banciu, despre noii ministrii: Ce treaba are Dunca cu Sportul si ce il recomanda pe Romascanu la Cultura? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu lista de ministri propusi spre aprobarea Parlamentului de catre Liviu Dragnea pentru guvernul condus de Mihai Tudose. Realizatorul B1TV.

Radu Banciu: Niste nerociti, ajunsi in Parlament pe votul natiunii, nu s-au prezentat la munca sa voteze (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu investirea guvernului condus de Mihai Tudose in Parlament, si lipsa din plen a multor parlamentari dintre care toti cei de la.

Cu ce s-a intors Geambasu de la GSP din Azerbaidjan: RADU BANCIU, dezvaluire SOC (VIDEO)

In contextul in care Astra Giurgiu se pregateste sa joace in turul 2 al Europa League cu echipa azera Zira, Radu Banciu a povestit in emisiunea Unspe metri o.

Simona Halep, invinsa de Wozniacki, dupa ce a avut meciul in mana

Simona Halep joaca al doilea meci al zilei la Eastbourne. Jucatoarea romana de.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIAKI LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Al doilea meci al zilei pentru Halep

Simona Halep joaca al doilea meci al zilei la Eastbourne. Jucatoarea romana de.

SIMONA HALEP rateaza sansa de a fi numar 1 mondial: infrangere incredibila in sferturile de la Eastbourne

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala a turneului de la Eastbourne. Romanca a pierdut in fata danezei Caroline Wozniacki cu 7-5 4-6 1-6. infrangere este una dramatica.

WTA Eastbourne: Simona Halep a revenit in meciul cu Tsvetana Pironkova si s-a calificat in sferturi, unde va juca, tot astazi, cu Caroline Wozniacki

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-7 6), 7-6 4), 7-5, pe bulgaroaica Tsvetana Pironkova, locul 149 WTA, prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Eastbourne. In sferturi, Halep va juca impotriva danezei Caroline Wozniacki, locul 6 WTA si cap de serie numarul 6, partida ce se va disputa tot joi, dupa ora 18. 00 ora Romaniei).

WTA Eastbourne: Simona Halep vs Tsvetana Pironkova 6-7 (6), 1-2/ Meciul a fost intrerupt din cauza ploii si se va relua joi - Halep a ratat sapte mingi de set

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul doi, si Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 149 mondial), prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, din cadrul optimilor de finala ale turneului de categorie Premier de la Eastbourne, se va relua joi. Partida s-a intrerupt in setul doi, la scorul de 7-6 6), 2-1, 40-30 in favoarea bulgaroaicei, din cauza vremii nefavorabile.

PROBLEME MARI pentru Simona HALEP: De ce mai trebuie sa joace un meci la Eastbourne

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Eastbourne, dupa ce a invins-o pe Ying-Ying Duan in trei seturi. Meciul trebuit sa se dispuse initial marti, insa a fost oprit din.

Simona Halep pune la cale lovitura carierei! Sunt ca pe jar

Simona Halep 25 de ani), locul 2 WTA, a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne de daneza Caroline Wozniacki, scor 7-5, 4-6, 1-6. Desi a ratat sansa de a trece pe prima pozitie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )