Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Dragnea, tot mai departe de a obtine sprijinul UDMR pentru trecerea motiunii. Parlamentarii maghiari nu accepta o propunere a PSD

B1 B1,
Surse: Dragnea, tot mai departe de a obtine sprijinul UDMR pentru trecerea motiunii. Parlamentarii maghiari nu accepta o propunere a PSD

Liderii PSD - ALDE au incercat si luni seara sa-i convinga pe parlamentarii UDMR sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, dar se pare ca negocierile s-au incheiat fara un. continuă pe B1

Presedinta Uniunii Judecatorilor catre SGG: Cine din cadrul acestei institutii a intrat in arhiva SIPA si pe cine va delega noua conducere sa intre mai departe in arhiva?Ponta: Nicio decizie nu va fi luata fara o consultare cu reprezentantii magistratilo

Presedintele UNJR, judecatoarea Dana Girbovan, spune ca in aceste momente de nebuloasa politica o comisie formata numai din oameni numiti politic si sub autoritate politica intra in arhiva SIPA si au, implicit, acces necontrolat la informatiile de acolo si intreaba noua conducere a SGG cine din aceasta institutie, dupa publicarea HG 410/2017, a intrat in arhiva SIPA si pe cine va delega sa intre mai departe in arhiva. Noul sef al SGG, fostul premier Victor Ponta, ii raspune lui Girbovan asigurand-o ca absolut nicio decizie nu va fi luata fara o serioasa consultare cu reprezentantii magistratilor.

Touroperator: Albania devine o destinatie tot mai cautata de catre romani

Albania devine o noua destinatie tot mai cautata de catre turistii romani, dar infrastructura rutiera din regiune este inca deficitara, spun oficialii Corali Holidays, unul dintre principalii touroperatori specializati pe transport cu autocarul din.

Andrei Plesu: Programul de guvernare are gustul unei savarine de carton, dar merge mai departe

Scriitorul Andrei Plesu a scris, intr-un editorial pe blogurile Adevarul, ca programul de guvernare gandit ca Romania sa prospere si tot romanul sa fie bine Ion Luca Caragiale, O scrisoare pierduta, Actul III, scena 6) avea alte scopuri, in beneficiul castigatorilor.

Planul de guvernare merge mai departe

Cum a cistigat PSD alegerile? Cu un proiect de guvernare gindit caRomania sa prospere si tot romanul sa fie bine Ion Luca Caragiale,O scrisoare pierduta, Actul III, scena 6). Poporul a luat-o de buna si a votat pentru. Nu chiartotpoporul, ci doar nitel peste 3 milioane de optimisti candizi. ) in citeva luni, s-a putut vedea caalteleerau scopurile reale ale cistigatorilor.

Liviu Dragnea a mai facut rost de un vot in favoarea motiunii de cenzura. Ce parlamentar al opozitiei a tradat

Liviu Dragnea a mai facut rost de un vot in favoarea motiunii de cenzura. Deputatul PMP de Covasna Octavian Goga a anuntat ca a trecut la PSD, potrivit Agerpres. Acesta a precizat ca a demisionat.

Ce se afla in spatele atacului asupra congresmanului american: Tot mai multe grupari de stanga se radicalizeaza

In America, in ciuda politicii numita populista practicata de reprezentantul republicanilor, Donald Trump, se formeaza un val din ce in ce mai violent, de extrema-stanga, conform expertilor in terorism, care constituie rezistenta fata de miliardarii din fruntea tarii, inclusiv fata de Donald Trump, pe care-l vad doar un om de afaceri veros, profitand ca a ajuns la Casa Alba pentru a mai elimina din rivali.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )