Libnet.ro
UNICEF

05:16

Surse. Ludovic Orban, catre liberali: Motiunea nu trece. Scapam si de ziua de luni, apoi ne vedem de campanie

Adevărul Adevărul,
Surse. Ludovic Orban, catre liberali: Motiunea nu trece. Scapam si de ziua de luni, apoi ne vedem de campanie

Intr-o sedinta online cu liderii PNL din teritoriu, premierul Ludovic Orban i-a asigurat ca motiunea de cenzura nu va trece de votul Parlamentului, sustin surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Nume-bomba! Ce liberal i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban in fruntea Guvernului

Un scenariu-bomba ii da fiori lui Ludovic Orban in aceasta perioada. in cazul in care motiunea PSD impotriva Guvernului PNL va trece, Klaus Iohannis ar putea profita de ocazie ca sa-l schimbe din fruntea executivului. Practic, interimatul liderului liberal la conducerea Executivului i-ar oferi sefului statului sansa de a pune provizoriu un alt premier peste guvernul provizoriu.

LUDOVIC ORBAN: Nu i-as spune motiune de cenzura, i-as spune potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca iar Romania

Ludovic Orban a declarat ca va face o previziune privind votul la motiunea de cenzura, in apropierea datei plenului reunit, intrebat pe cate voturi se bazeaza PNL la motiune. Premierul a adaugat ca nu i-ar spune motiunea de cenzura, ci potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca Romania.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Eu i-as spune potiune de cianura, cu care PSD vrea sa otraveasca din nou Romania (VIDEO)

Ludovic Orban a spus, joi, ca demersul PSD de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului, in contextul actual, este, de fapt, o potiune de cianura cu care social-democratii vor sa otraveasca.

Ludovic Orban, umilit de o eleva de 10 din Romania: Momeala de scurta durata. De la ce a pornit totul

Premierul Ludovic Orban a fost umilit de o eleva de 10 din Romania. O absolventa de liceu care a obtinut 10 la examenul de BAC a anuntat ca refuza premiul de 3. 000 lei acordat de Guvernul Orban. Premierul Romaniei, umilit de o eleva de 10. Momeala de scurta durata. De la ce a pornit scandalul .

Ludovic Orban, investitie de 50 de milioane de euro. in ce va baga banii: Va crea locuri de munca directe

Premierul Ludovic Orban anunta o investitie de 50 de milioane de euro prin care, in prima faza, va crea 200 de locuri de munca directe. Anuntul premierului Ludovic Orban: investitie de 50 de milioane de euro200 de locuri de munca directe Seful Executivului a fost prezent, marti, la inaugurarea lucrarilor pentru realizarea fabricii de asamblare .

Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori. Le va da 25%

Intr-un interviu pentru Digi 24, Ludovic Orban a explicat ca salariile profesorilor nu au crescut din lipsa banilor. Premierul a mai dezvaluit ca se facuse un plan la nivelul anului 2022, cu o crestere de 25%. Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori Va dati seama ca daca am fi avut bani .

Nicusor Dan, dat de gol de Ludovic Orban. Cat are in sondaje, de fapt. Premierul a spus adevarul

Alegerile locale 2020 se apropie iar cursa pentru castigarea postului de primar al Capitalei este una stransa. Cat are Nicusor Dan, de fapt, in sondaje? Ludovic Orban a spus adevarul! Ce spun sondajele despre Nicusor Dan? Nicusor Dan este principalul adversar al Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Bucuresti. Ludovic Orban a declarat ca acesta .

Ludovic Orban: Teatrele, cinematografele si restaurantele in spatii inchise se redeschid de la 1 septembrie

Teatrele, cinematografele si restaurantele isi pot relua activitatea in spatii inchise, incepand cu 1 septembrie, a anuntat premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei Guvernului de joi. De la 1 septembrie vom permite reluarea activitatii spectacolelor si concertelor in spatii inchise, in cinematografe, in teatre, a spus Orban.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va aloca inca 25 de milioane de lei pentru realizarea Aeroportului International Brasov - Ghimbav

Executivul va aloca in cursul acestui an inca 25 de milioane de lei din Fondul de rezerva al Guvernului pentru realizarea Aeroportului International Brasov - Ghimbav, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

Metroul din Drumul Taberei nu e gata nici in august! Cand va fi dat in functiune calatorilor. Ludovic Orban a facut anuntul

Nici luna aceasta nu va fi gata metroul in Drumul Taberei. Bucurestenii mai au ceva de visat pana ca acesta sa fie dat in functiune. Premierul Romaniei vine cu precizari despre noul termen. Metroul din Drumul Taberei nu e gata! Orban vine cu un nou termen Bucurestenii incep sa-si piarda din rabdare si speranta ca .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )