Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ludovic Orban, umilit de o eleva de 10 din Romania: Momeala de scurta durata. De la ce a pornit totul

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, umilit de o eleva de 10 din Romania: Momeala de scurta durata. De la ce a pornit totul

Premierul Ludovic Orban a fost umilit de o eleva de 10 din Romania. O absolventa de liceu care a obtinut 10 la examenul de BAC a anuntat ca refuza premiul de 3. 000 lei acordat de Guvernul Orban. Premierul Romaniei, umilit de o eleva de 10. Momeala de scurta durata. De la ce a pornit scandalul . continuă pe Playtech

De ce nu se reiau competitiile sportive cu public. Ludovic Orban, totul despre pericolul de pe stadioane

Romania a inregistrat ceva mai putine cazuri noi de coronavirus in ultimele zile, dar inca nu se pune problema de relaxari. Cu atat mai putin la nivelul competitiilor sportive, unde premierul Ludovic Orban ramane ferm pe pozitie. Nu se pot organiza evenimente cu spectatori. Premierul spune ca riscurile sunt prea mari si ca nici in .

Reguli anti-coronavirus in campania electorala. Ludovic Orban: Candidatii si sustinatorii trebuie sa poarte masti. Numar limitat de persoane la evenimente, dezinfectia mainilor, obligatorie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de Guvern de joi, parte din masurile speciale ce vor fi implementate astfel incat campania electorala premergatoare alegerilor locale din 27 septembrie sa.

Reguli anti-coronavirus in campania electorala. Ludovic Orban: Candidatii si sustinatorii trebuie sa poarte masti. Numar limitat de persoane la evenimente, dezinfectia mainilor, obligatorie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de Guvern de joi, parte din masurile speciale ce vor fi implementate astfel incat campania electorala premergatoare alegerilor locale din 27 septembrie sa.

Fosta vedeta TV din Romania care arata demential la 43 de ani! Face sport zilnic

Mai mult dezbracata decat imbracata, adica doar cu o pereche de slipi minusculi si fara sutien, stilista Adina Buzatu a facut furori la hotelul pe care artistul Ovidiu Komornyk il detine in Vama Veche. Fosta vedeta TV din Romania care arata demential la 43 de ani! Astfel, Adina Buzatu are 43 de ani, dar nu .

LUDOVIC ORBAN: Nu i-as spune motiune de cenzura, i-as spune potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca iar Romania

Ludovic Orban a declarat ca va face o previziune privind votul la motiunea de cenzura, in apropierea datei plenului reunit, intrebat pe cate voturi se bazeaza PNL la motiune. Premierul a adaugat ca nu i-ar spune motiunea de cenzura, ci potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca Romania.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Eu i-as spune potiune de cianura, cu care PSD vrea sa otraveasca din nou Romania (VIDEO)

Ludovic Orban a spus, joi, ca demersul PSD de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului, in contextul actual, este, de fapt, o potiune de cianura cu care social-democratii vor sa otraveasca.

incep demersurile pentru Autostrada Bucuresti - Brasov. Ludovic Orban: Va fi o alternativa la tronsonul cel mai aglomerat din Romania

Aglomeratia drumului spre munte ar putea fi rezolvata in cativa ani. Joi, 27 august, Ludovic Orban a anuntat proiectul Autostrazii Bucuresti - Brasov, in cadrul unei conferinte de presa, mai precis sectorul.

Ludovic Orban: Romania a avut cea mai mica crestere a deficitului bugetar dintre tarile europene (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Brasov, ca Romania a inregistrat cea mai mica crestere a deficitului bugetar in acest an dintre tarile europene, iar.

LUDOVIC ORBAN: Programul de inzestrare a Armatei trebuie sa genereze o relansare a productiei de aparare din Romania

Programul de inzestrare a Armatei trebuie sa genereze o relansare a industriei de aparare din Romania, atat prin firme autohtone, cat si prin firme partenere, a declarat astazi prim-ministrul Ludovic Orban.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Am depasit 1.050 de paturi in sectii de ATI. Intentia e sa crestem capacitatea de tratare si calitatea serviciilor Ce spune premierul despre recordul de cazuri de COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Brasov, ca Romania a depasit pragul de 1. 050 de paturi de terapie intensiva pentru pacientii infectati cu coronavirus, iar obiectivul autoritatilor este sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )