Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Paul Stanescu a propus in CExN excluderea din PSD a lui Ponta. Liviu Dragnea nu a supus la vot propunerea. Reactia lui Ponta

Adevărul Adevărul,
Surse: Paul Stanescu a propus in CExN excluderea din PSD a lui Ponta. Liviu Dragnea nu a supus la vot propunerea. Reactia lui Ponta

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a solicitat joi, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National, excluderea din partid a lui Victor Ponta, dar liderul formatiunii, Liviu Dragnea, nu a dorit sa supuna la vot aceasta propunere, potrivit News. ro, care citeaza surse politice. Replica lui Ponta a fost una ironica, vizandu-l pe Stanescu. continuă pe Adevărul

Paul Stanescu a propus in CExN excluderea din PSD a lui Victor Ponta

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a solicitat astazi, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National CExN), excluderea din partid a lui Victor Ponta, dar liderul formatiunii, Liviu Dragnea, nu a dorit sa supuna la vot aceasta propunere, au declarat surse din conducerea PSD.

N-am fost de acord cu excluderea din PSD a lui Victor Ponta pentru ca sunt consecvent

ACTUALIZARE 21:11 Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat in aceasta seara, intr-o conferinta de presa la Sinaia, ca excluderea din partid a lui Victor Ponta nu este problema social-democratilor in acest moment si a precizat ca nu a fost de acord cu excluderea deoarece este consecvent. *Surse: Paul Stanescu a propus in CExN excluderea din PSD a lui Victor Ponta.

Victor Ponta a scapat de excluderea din PSD. Liviu Dragnea: indepartarea din partid a lui Zgonea, Geoana si Vanghelie au fost greseli

Comitetul Executiv National al PSD de la Sinaia s-a incheiat fara nicio decizie privind indepartarea din partid a lui Victor Ponta ca urmare a atacurilor repetate pe care fostul premier le-a avut la.

Paul Stanescu, liderul PSD Olt, a cerut excluderea lui Ponta din partid in CExN, insa Dragnea nu a vrut sa supuna la vot propunerea

Senatorul Paul Stanescu, liderul PSD Olt si vicepresedinte al partidului, a cerut, joi, in cadrul Comitetului Executiv National CExN), excluderea din PSD a fostului premier Victor Ponta, insa liderul social-democratilor Liviu Dragnea a refuzat sa supuna la vot propunerea, au declarat surse din conducerea PSD. Solicitarea lui Stanescu a venit ca urmare a atacurilor lui Victor Ponta la adresa guvernului Grindeanu si a partidului.

S-a cerut excluderea lui Victor Ponta din PSD. Reactia lui Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a scapat joi, la CEx-ul PSD, de excluderea din partid. Liderul din Olt a PSD, Paul Stanescu, a cerut excluderea lui Ponta, dupa ce fostul premier a atacat partidul in ultima.

Victor Ponta, aproape exclus din PSD! Ce a fost nevoit sa faca Liviu Dragnea in ultima secunda

Fostul premier Victor Ponta a scapat joi, la CEx-ul PSD, de excluderea din partid. Liderul din Olt a PSD, Paul Stanescu, a cerut excluderea lui Ponta, dupa ce fostul premier a atacat partidul in ultima.

Deputatul Catalin Radulescu, suspendat sase luni din PSD

Social-democratii au decis, joi, insedinta Comitetului Executiv National CExN), suspendarea din PSD pe o durata de sase luni a deputatuui Catalin Radulescu, dupa afirmatiile lansate in.

Surse: Excluderea lui Ponta din PSD a fost ceruta la Comitetul Executiv

Excluderea lui Victor Ponta din PSD ar fi fost ceruta in cadrul Comitetului Executiv National al partidului, care se desfasoara la Sinaia, informeaza mai multe surse. Potrivit acestora, Paul Stanescu si.

Surse: Excluderea lui Ponta din PSD a fost ceruta la Comitetul Executiv (VIDEO)

Excluderea lui Victor Ponta din PSD ar fi fost ceruta in cadrul Comitetului Executiv National al partidului, care se desfasoara la Sinaia, informeaza mai multe surse. Potrivit acestora, Paul.

Liviu Dragnea: N-am fost de acord cu excluderea din PSD a lui Victor Ponta pentru ca sunt consecvent; imi asum sa fiu injurat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Sinaia, ca nu a fost de acord cu excluderea din partid a lui Victor Ponta deoarece este consecvent, iar aceasta nu este problema social-democratilor in acest moment, motiv pentru care isi asuma el sa fie injurat si jignit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )