Libnet.ro
UNICEF

20:45

Victor Ponta, aproape exclus din PSD! Ce a fost nevoit sa faca Liviu Dragnea in ultima secunda

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, aproape exclus din PSD! Ce a fost nevoit sa faca Liviu Dragnea in ultima secunda

Fostul premier Victor Ponta a scapat joi, la CEx-ul PSD, de excluderea din partid. Liderul din Olt a PSD, Paul Stanescu, a cerut excluderea lui Ponta, dupa ce fostul premier a atacat partidul in ultima. continuă pe Antena3

Victor Ponta, criticat dur de un lider PSD: Statul la panda si speranta unei reveniri rontaite in prima linie a PSD nu va fac cinste

Horia Nasra, presedintele PSD Cluj, i-a transmis, luni, o scrisoare lui Victor Ponta, prin care ii spune fostului premier ca statul la panda pentru revenirea in prima linie a PSD nu-i face cinste si ca partidul de maine este unul al altei generatii, mai curate. De asemenea, Ponta a fost acuzat ca a pus mereu pe primul plan traiectoria personala, in defavoarea echipei, a membrilor PSD.

Victor Ponta a scapat de excluderea din PSD. Liviu Dragnea: indepartarea din partid a lui Zgonea, Geoana si Vanghelie au fost greseli

Comitetul Executiv National al PSD de la Sinaia s-a incheiat fara nicio decizie privind indepartarea din partid a lui Victor Ponta ca urmare a atacurilor repetate pe care fostul premier le-a avut la.

Politic show:Victor Ponta, criticat dur de un lider PSD; Traian Basescu il contrazice pe Klaus Iohannis; Udrea a dezvaluit ca s-a intalnit pe ascuns cu Ponta. Am mers deghizata. Legatura cu Kovesi

Cadrul financiar multianual post-2020 - Leonard Orban: Bugetul UE se negociaza cu cutitele pe masa. Ministerul Afacerilor Externe, Institutul European din Romania si. Cum au ajuns o subsidiara a rusilor de la Gazprom si distribuitorii de gaze sa faca legea intr-o Comisie din Parlament. Wiee, o subsidiara a rusilor de la Gazprom, alaturi de.

Surse: Excluderea lui Ponta din PSD a fost ceruta la Comitetul Executiv

Excluderea lui Victor Ponta din PSD ar fi fost ceruta in cadrul Comitetului Executiv National al partidului, care se desfasoara la Sinaia, informeaza mai multe surse. Potrivit acestora, Paul Stanescu si.

Surse: Excluderea lui Ponta din PSD a fost ceruta la Comitetul Executiv (VIDEO)

Excluderea lui Victor Ponta din PSD ar fi fost ceruta in cadrul Comitetului Executiv National al partidului, care se desfasoara la Sinaia, informeaza mai multe surse. Potrivit acestora, Paul.

N-am fost de acord cu excluderea din PSD a lui Victor Ponta pentru ca sunt consecvent

ACTUALIZARE 21:11 Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat in aceasta seara, intr-o conferinta de presa la Sinaia, ca excluderea din partid a lui Victor Ponta nu este problema social-democratilor in acest moment si a precizat ca nu a fost de acord cu excluderea deoarece este consecvent. *Surse: Paul Stanescu a propus in CExN excluderea din PSD a lui Victor Ponta.

Liviu Dragnea: N-am fost de acord cu excluderea din PSD a lui Victor Ponta pentru ca sunt consecvent; imi asum sa fiu injurat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Sinaia, ca nu a fost de acord cu excluderea din partid a lui Victor Ponta deoarece este consecvent, iar aceasta nu este problema social-democratilor in acest moment, motiv pentru care isi asuma el sa fie injurat si jignit.

Victor Ponta, nou atac la adresa sefului PSD: Cand Dragnea nu vrea sa faca ceva el singur, cum a fost cazul Ordonantei 13, ii pune pe altii. Daca mai spune vreo minciuna despre mine, zic si eu un adevar

Fostul premier al Romaniei Victor Ponta l-a ironizat, marti, la Parlament, pe seful PSD, Liviu Dragnea. Astfel, el l-a acuzat pe liderul social-democrat ca ar spune minciuni despre el.

S-a cerut excluderea lui Victor Ponta din PSD. Reactia lui Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a scapat joi, la CEx-ul PSD, de excluderea din partid. Liderul din Olt a PSD, Paul Stanescu, a cerut excluderea lui Ponta, dupa ce fostul premier a atacat partidul in ultima.

Paul Stanescu a propus in CExN excluderea din PSD a lui Victor Ponta

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a solicitat astazi, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National CExN), excluderea din partid a lui Victor Ponta, dar liderul formatiunii, Liviu Dragnea, nu a dorit sa supuna la vot aceasta propunere, au declarat surse din conducerea PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2513 seconds )